Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani » Edycja postu

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:52, 24 kwi 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Byłam, dziękuję - boski pokaz!

A masz liliflorę - stałam wczoraj nad nią. Jak oczara nie zreanimuję, to ją posadzę.

...liliflora...magnolii purpurowej Nigry...nie mam, nie wiem czy o nią Ci chodzi Ewa, ale jak wygospodarujesz miejsce
to czemu jej nie mieć
Agania 22:52, 24 kwi 2018

mirkaka napisał(a)
Masz dużo magnolii, możesz wstawić zdjęcia z podpisami nazw? Kupiłam sobie wczoraj Galaxy i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Kupiłam ją ze względu na kolumnowy pokrój, tylko czy będę zadowolona z kwiatów? Piszą że jest purpurowa z zewnątrz a wewnątrz jaśniejsza, na stronach sklepowych pokazują ją jako czerwoną a w ogrodach widzę jako różową i to wyblakłą, może to jakieś pomyłki. Nie wiem jaki kolor będzie miała w końcu ? Może ją masz albo wiesz kto ją ma?

Kloniki, murki, placyk pod mebelki, wszystko śliczne Mam podobne mebelki pod moimi Rh na placyku, są niestety niewygodne ale ozdobą niewątpliwie są

Już teraz mam na dopisanie nazw za późno, ale Galaxy mam, nie jest purpurowa, ale jest wielka i ma gałązki skierowane ku górze, rośnie przy ogrodzeniu na samym dole ogrodu, więc się wychyla na zewnątrz.
Wszyscy się o nią pytają, czyli robi wrażenie jak kwitnie i się podoba
Nasze mebelki są bardzo wygodne

Magnolia Galaxy

Agania 22:53, 24 kwi 2018

asiak napisał(a)
Ja też przyleciałam, żeby magnolie podziwiać

Jak fajnie Asiu, że zdążyłaś na magnoliowe kwietne zakręcenie
Agania 22:56, 24 kwi 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Magnolie cudne, ale kącik tak klimatyczny, romantyczny Ci wyszedł, pięknie się reprezentujePozdrawiam

Magnolie zaszalały z kwiatami, a ja z mebelkami
Pozdrawiam Danusiu
Agania 22:59, 24 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Magnolię podziwiam i ja piękną masz ich kolekcje no i ślicznie je uwieczniłaś może kiedyś i ja doczekam się jak moje będą takie wielkie buziaki już prawie weekendowo

Dziękuję Paulinko, dziękuję kolekcja sama jakoś wyszła z worka i jest doczekałam się wielu kwiatów

Spóźniona jestem z odpowiedzią teraz to weekend majowy przed nami
Agania 23:03, 24 kwi 2018

Aniaaa napisał(a)

Aganiu uwielbiam te Twoje dodatki przydaśkowe W dzwonkach zakochałam się.
Stylowe krzesła ze stolikiem idealnie wpasowały się w klimat Ogrodowych radości....
O każdej porze roku ogród wygląda zjawiskowo wręcz baśniowo.

Wiosna na całego,kocham tę porę roku jak większość z nas a maj to dla mnie najcudowniejszy miesiąc,już za momencik za chwilunię

Pozdrawiam i niech słoneczna pogoda trwa

Tak Aneczko postarałam się o magnolie, mebelki, różyczki, coś tam jeszcze coś tam

Już bym chciała sobie odpocząć chwilkę, brakuje mi wolnego czasu na ogród tylko, dlatego z niecierpliwośćią czekam na długi weeknd majowy
Agania 23:06, 24 kwi 2018

kasja83 napisał(a)
Magnolie robią Ci teraz robotę w ogrodzie...królują pięknie

Magnolie bawią się ze mną, a ja z nimi radośnie latam przy każdej
Agania 23:07, 24 kwi 2018

BASIA8 napisał(a)
Aganiu, ależ piękne Masz magnolie. Rewelacja

Dziękuję Basieńko uwielbiam te kolorowe płateczki
Agania 06:51, 25 kwi 2018

Mala_Mi napisał(a)
Zaglądam na magnolie.. tez jestem nieczasowa, ale magnolie to tylko u Ciebie Żal odpuścić.
Placyk i bratki przecudne

Dziękuję Aniu pozdrawiam
kasiek napisał(a)
Agacia dawaj pokaz magnolek! Jeszcze jeszcze

Chyba Was zanudzę magnoliami, ale to już ostatnie, bo klony czekają

Magnolia Suzan

Magnolia Galaxy z Magnolią Yelov River

Agania 06:59, 25 kwi 2018

Milka napisał(a)
A niby wiosna kapryśna była... atu takie widoki, ach żal opuszczać to miejsce

Prawda Irenko jest pięknie i kolorowo, zielono i ciepło
Magnolia Yelov River