Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani » Edycja postu

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 18:34, 04 maj 2014

Sosny i kosodrzewiny ostatnio je czyściłam ze starych igieł, patrząc jak mniszki mi się wszędzie panoszą, wmawiałam sobie zostaw mniszki............czyść kosówki, i czyszcząc kosówki, mniszki się już rozsiały po ogrodzie..... buuuuu...i tak co roku.............czy wy macie inaczej?

Agania 18:45, 04 maj 2014

kasiek napisał(a)
No jak tam pokopałaś coś dzis czy znowu burza u Ciebie była? Kiedy skopiesz gorczyce w przedogródku?

Gorka wymaga jeszcze około 2 tygodni do przekopania, już niedługo , cały czas odliczam

Podziwiając inne cudo........to jest kielichowiec wonny

Agania 18:49, 04 maj 2014

Pola napisał(a)
Za oknem pochmurno i zimno więc sobie o poranku obejrzałam pismo obrazkowe, piękne zdjęcia pięknego ogrodu, buziaczki zostawiam i lecę....

Ja też przemarzam, ach ta wiosna, lecę pod kocyk

Agania 19:02, 04 maj 2014

ewsyg napisał(a)

Byłam dzisiaj w ogrodniczym po kolejną dawkę gorczycy i podziwiałam iglaki, ich młode przyrosty, są cudne

wiem

Agania 19:02, 04 maj 2014

Pola napisał(a)
Za oknem pochmurno i zimno więc sobie o poranku obejrzałam pismo obrazkowe, piękne zdjęcia pięknego ogrodu, buziaczki zostawiam i lecę....

Pogoda wcale nas nie rozpieszczała, majówka była taka zróżnicowana, byłam na ogrodzie jak świeciło słonko , a uciekałam z ogrodu jak się pochmurało i dmuchało, ale coś tam pofociłam

Agania 19:27, 04 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudne widoczki) Piekne masz klony Pozdrawiam serdecznie

Danusiu widoczki dla ciebie , ale nie klonów..........przedstawiam kalinę sztywnolistną

Kasik 19:37, 04 maj 2014

Aga -kalinka piękna. Szkoda, ze wcześniej nie przywiązywałam wagi do nazw, bo mam 4 kalinki i nie wiem jakie.
A moja magnolka odrodziła się po grzybie i mrozie, dostała pięknych listków i jeszcze zachował się jeden pąk kwiatowy, a dziś mróz załatwił ja całkowicie.
Powiedz mi , czy jak wszystkie listki zmroziło to ona ma jeszcze jakieś szanse?

Pozdrawiam i czekam spotkania.
Agania 19:50, 04 maj 2014

agata19762 napisał(a)

Aga aleeeeeeeeeeeee uczta dla oczu !!!!
a co dopiero na żywo ?????????????

Na żywo.... lubię, ale za dużo pracy...........ja bardzo kocham ogrody nowoczesne, ...one dają posmak czasu i odpoczynku, ja w swoim nie nie mam czasu na przerwę, chyba, że na taką spektakularną, na którą, muszę trochę poczekać, albo się nie doczekam

Agania 19:59, 04 maj 2014

Kasik napisał(a)
Aga -kalinka piękna. Szkoda, ze wcześniej nie przywiązywałam wagi do nazw, bo mam 4 kalinki i nie wiem jakie.
A moja magnolka odrodziła się po grzybie i mrozie, dostała pięknych listków i jeszcze zachował się jeden pąk kwiatowy, a dziś mróz załatwił ja całkowicie.
Powiedz mi , czy jak wszystkie listki zmroziło to ona ma jeszcze jakieś szanse?

Pozdrawiam i czekam spotkania.

Bądź spokojna, twoje kaliny i magnolka, przeżyje ja nie mam , żadnych wpływów na kwitnienie, ale wiesz mi mi, że drzewo rośnie, sprawdzaj pąki,
Kasik 20:04, 04 maj 2014

Agania napisał(a)

Bądź spokojna, twoje kaliny i magnolka, przeżyje ja nie mam , żadnych wpływów na kwitnienie, ale wiesz mi mi, że drzewo rośnie, sprawdzaj pąki,

Nooooo. wpływu nie Masz?- przeca ja to wiem. Ale doświadczenie większe ode mnie. A kalinki żyją i mają się dobrze.