Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

beta 08:37, 06 cze 2014

Gardener27 napisał(a)

Mój duży a Twój bardzo romantyczny i elegancki Jesteś konsekwentny w realizowaniu marzeń W tym roku kurnik a za rok szklarnia Na pewno Ci się uda Pozdrawiam !

OMG!!! jaki cudny warzywnik...też jestem fanką warzywników...ale moje skrzynie przy Twoim areale wypadają bladziutko...podoba mi się Twoje eko podejście do ogrodu...zapisuję wątek
Gardener27 19:33, 06 cze 2014

Ewa4 napisał(a)
No no piękne te Twoje spiralki.Faktycznie szalejesz z sekatorem ale jak efekty piękne to szalej dalej może i ja się naucze takie robić.

Ja też na początku obawiałem się co z tego mojego cięcia wyjdzie Uczyłem się na małych krzaczkach i iglakach bo takich mniej żal jak się uszkodzi Wraz z praktyką przyszła odwaga i dziś się nie obawiam ciąć nawet 1,5 m szmaragdów w spirale

Pozdrawiam
Gardener27 19:35, 06 cze 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przemciu to ja na ten soczek zapraszam, oj będzie się działo, będzie zabawa...
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Madziu jak tak bardzo zapraszasz to grzechem było by nie skorzystać z tego co pamiętam to męża masz wyrozumiałego

Pozdrawiam
Gardener27 19:38, 06 cze 2014

bartek_luberda napisał(a)
Pozdrawiam też próbowałam ciąć szmaragda i sobie dałam spokój a może jeszcze raz spróbuję

Beatko początki są zawsze trudne i nie można się zniechęcać Spróbuj raz jeszcze może tym razem będziesz zadowolona
Gardener27 19:52, 06 cze 2014

makkasia napisał(a)
Spirale nigdy ich nie cięłam, Tobie świetnie wychodzą Edwardzie
pozdrawiam

Dzięki Kasiu Właśnie za to kocham szmaragdy że są takie elastyczne i można z nich wyczarować różne formy a ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia
Gardener27 19:57, 06 cze 2014

asiach napisał(a)
Życzę trochę wypoczynku na łonie przyrody i miłego weekendu

Oj Asiu chyba mi się sprawdzi Wróciłem dzisiaj z pracy z myślą że czeka mnie całe popołudnie koszenie trawników a moja kosiarka zastrajkowała Jutro muszę ją zawieźć do naprawy a mi zostaje tylko plewienie Myślę że do południa uwinę się z robotą a później relaksik

Pozdrawiam gorąco
Gardener27 19:57, 06 cze 2014

Napia napisał(a)
Zostawiam pozdrowienia

Gardener27 20:19, 06 cze 2014

beta napisał(a)

OMG!!! jaki cudny warzywnik...też jestem fanką warzywników...ale moje skrzynie przy Twoim areale wypadają bladziutko...podoba mi się Twoje eko podejście do ogrodu...zapisuję wątek

Witaj Beatko w moim ogrodzie

Warzywnik powstał w tym roku praktycznie od zera W tym miejscu rosły jedynie truskawki i to one zadecydowały o układzie głównej ścieżki trawiastej Projekt w założeniach był trochę inny ale jak to w życiu nie wszystko da się zrealizować Suma sumarum jestem zadowolony
Cenię sobie zdrową żywność dlatego ekologicznie uprawiam warzywa Czasem udaje się bez większych strat a czasem szkoda mówić .... aż żal patrzeć jak coś zdycha i nic nie pomaga Z natury jestem optymistą więc nie poddaje się i nadal działam

Dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam
Agnieszka_B 21:59, 06 cze 2014

Nadgoniłam. Przemku prawdziwy ogrodnik z ciebie! Obeliskami nie mogę przestać się zachwycać.

pozdrawiam serdecznie
Gardener27 22:05, 06 cze 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Nadgoniłam. Przemku prawdziwy ogrodnik z ciebie! Obeliskami nie mogę przestać się zachwycać.

pozdrawiam serdecznie

Ostatnio za wiele u mnie się nie dzieje Na urlopie będę miał więcej czasu na wszystko

Obeliski zakupione za grosze Do tej pory pięły się po nich róże Na wiosnę przemalowałem na smerfowo, przeniosłem do warzywnika i obsadziłem groszkiem pachnącym

Dziękuję za odwiedziny