Asiu wszystkiego da się nauczyć, przychodzi to z czasem Ja prosty chłop dałem radę to Ty również podołasz
Coraz mniej tych kolorów w ogrodzie niestety Oddech jesieni coraz mocniejszy, jeszcze trochę i wszystko będzie tonąć w złocie
Kasiu ogród ma już swoje lata bo odziedziczony w spadku Najbardziej odżywia go mój obiektyw
Iwonko ślicznie dziękuję Mało Cię ostatnio na forum, mam nadzieję że wszystko w porządku
Dynie i chryzantemy to obowiązkowe elementy dekoracyjne w moim jesiennym ogrodzie Na wrzosowisko nie mam za bardzo już miejsca choć bardzo bym chciał Mam tylko obwódkę z wrzosów na jednej rabacie
Czujesz niedosyt ? ... miło Będą jeszcze dziś nowe zdjęcia ale tylko troszkę
Po lecie zostało wspomnienie choć w tamtym tygodniu temperatury oscylowały wokół 30 kresek Dziś już kalendarzowa jesień nastała a wraz z nią chłód i słota Podobno październik będzie ciepły Trzymamy meteorologów za słowo
Dzięki Michał Coraz mniej tych ładnych widoków w ogrodzie Czas zabrać się za sadzenie cebulowych W tym roku chyba będzie bez szaleństwa
Ostatnio mocno zabiegany Późno wracam do domu a jak już jestem to inne sprawy mnie absorbują i na forum brak czasu
Pamiętam Mireczko Podeślij namiary na pw bo nasiona gotowe do zbioru
Złego diabli nie biorą Podpisuję dzisiaj listę obecności
Eliso a ja się uśmiecham do Ciebie za te ciepłe słowa
Ewuniu wiesz że te trawiszcza to moja wielka słabość i coraz ich więcej w moim ogrodzie, o tej porze roku najładniejsze Dużo osób narzeka że bukietowe w tym sezonie marne a ja ze swoich standardowo jestem mega zadowolony
Taki już ze mnie ogrodowy amant, uwodziciel
Ha ha ha Kogo mam wygonić ? Postaram się
Kamilko do perfekto daleko ale się staram Dzięki za słowa uznania Pozdrawiam