Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 22:26, 03 paź 2014

Juzia_G napisał(a)

No może nie

Dobrze że jeszcze odróżniam blondynki od brunetek ... no wiecie tych z ciemnymi włosami
marta_d 22:35, 03 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Nie strasz Ja w tym roku też posadziłem białą i mam nadzieję że przetrwa zimę bo potwornie zabuliłem za całe 3 sztuki

pamiętam,że to była ostra zima, bez śniegu, jak na moje strony to niemal anomalia! Pod koniec listopada po minus 20 ! Katastrofa!!! Sporo roslin wtedy przepadło
Gardener27 23:16, 03 paź 2014

Parę lat temu u nas w zimę padał deszcz i później wszystko zamarzło na kostkę Linie pozrywało i przez dwa tygodnie nie było prądu i wody Średniowiecze jednym słowem Mam nadzieję że ta zima będzie dla nas i roślin łaskawa
marta_d 23:30, 03 paź 2014

ahhh pamiętam tę akcje doskonale! O zgrozo! Nigdy wiecej takich zim!
WilczaGora 08:03, 04 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Nie strasz Ja w tym roku też posadziłem białą i mam nadzieję że przetrwa zimę bo potwornie zabuliłem za całe 3 sztuki

nie chcę Cię martwić, ale ja miałam 2 podejścia do białej...i wszystkie zmarzły...oba dwa razy
Katkak 15:06, 04 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Kasiu ładną mi pracę zadałaś Naszukałem się i trochę znalazłem Nie chcę Cię zniechęcać ale mi ona tak średnio się podoba Przez większość sezonu ma zielone liście niczym nie wyróżniające się od innych krzewów a jesienią nabiera rumieńców Zresztą sama zobacz

Przemciu dziękuję Ci bardzo . Może i masz rację, chyba dam na luz. Zobaczyłam je w szkółce takie cudne, czerwone, nie sposób było przejść obok nich obojętnie. Ale jak są zielone to faktycznie nie zwracają na siebie uwagi. Pozdrawiam .
Gardener27 17:18, 04 paź 2014

marta_d napisał(a)
ahhh pamiętam tę akcje doskonale! O zgrozo! Nigdy wiecej takich zim!

Mam nadzieję że ta będzie tak łagodna jak poprzednia ale prognozy mówią zupełnie coś innego
Gardener27 17:19, 04 paź 2014

WilczaGora napisał(a)

nie chcę Cię martwić, ale ja miałam 2 podejścia do białej...i wszystkie zmarzły...oba dwa razy

...no to już może ona w naszych warunkach jest jednoroczna jak francuska ?
Gardener27 17:22, 04 paź 2014

Katkak napisał(a)

Przemciu dziękuję Ci bardzo . Może i masz rację, chyba dam na luz. Zobaczyłam je w szkółce takie cudne, czerwone, nie sposób było przejść obok nich obojętnie. Ale jak są zielone to faktycznie nie zwracają na siebie uwagi. Pozdrawiam .

Zdania na temat jej urody są podzielone Ja mam u siebie ale jakiś olbrzymich emocji mi nie dostarcza fakt jej posiadania Decyzja oczywiście należy do Ciebie

Macham
Mirella 20:22, 04 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Cudowna jesień jest u Ciebie Przemuś