Fajnie to brzmi ... rancho Ja od rana siedzę w ogrodzie Rano zrobiłem oprysk Promanalem a później wziąłem się za warzywnik Przed chwilą wróciłem do domu Buźka szczypie mnie od słońca ... dziś mocno operowało
Carex ze stokrotkami fajnie się łączy Jak uda mi się kupić ciemierniki trawki zostaną zamienione
Donice to nowy nabytek Tylko takie pasują do mojego ogrodu
Warzywnik trochę się rozrósł w tym sezonie ale znając życie będzie za ciasny na wszystko Jak pamiętasz u mnie warzywa zarówno z kwiatami wiec miejsce potrzebne
Magnolia ma 7 lat i trochę się rozrosła Dobre ma warunki bo rośnie za wysokim murem Co roku ją mumifikowałem na zimę w strachu że zmarznie ale tej zimy sobie odpuściłem Jak widać nie zawiedzie mnie
Napracowałeś się dzisiaj w warzywniku... ciekawe co w tym roku tam wymodzisz ?
Twoje doniczki na płotku jak zwykle przeurocze - to one w zeszłym roku zachęciły mnie by do Ciebie zaglądać częściej
no no no hektary przygotowujesz ja się tak zastanawiam, czy Ty sam ogarniasz ten kawał ziemi samego warzywnika (o ogródku przydomowym nie wspomnę), czy rodzice też pomagają ? bo tego jest ogrom tulipanki z ziemi wyciągnięte i już w donicach jeszcze kilka dni i będą kwitnąć Bosko!!!!!!!!!!!!!!
Oj tam już hektary Jak się lubi to co się robi to można przenosić góry Najwięcej pracy jest zawsze na wiosnę gdy ziemia odkryta i rosną chwasty ... później gdy wszystko się rozrośnie i nabierze masy to pryszcz
Tulipany do donic były jesienią sadzone te zadołowane przeniosłem do skrzyń Myślę że w następnym tygodniu już będą kwitnąć