Widzę że wracasz do formy skoro beton lejesz Już niewiele Ci tych płyt zostało więc widać koniec
U mnie po staremu i bez zmian z tą różnicą że czuję się dużo lepiej niż w tamtym tygodniu a to duży plus Wczoraj przed południem pozbierałem resztę liści z trawnika Nie było tego dużo bo systematycznie wykonuje tę czynność Przesadziłem nieznaną/zidentyfikowaną pseudo Edenkę w inne miejsce Tu będzie miała więcej miejsca żeby rozwinąć skrzydła Chryzantemy zebrałem z ogrodu do garażu z których na wiosnę będę robił sadzonki Zostały mi tylko stipy do wiązania ale wstążek brak Sezon ogrodowy dobiega końca
Oczywiście w piątek byłem w pracy Tak sobie pomyślałem że jak już do czwartku jakimś cudem wytrwałem to dam radę i w piątek
Samopoczucie duże lepsze Dziś nawet wybrałem się do galerii na zakupy a tam święta na całego Trzeba pomyśleć o prezentach bo już coraz bliżej Mikołaja
Pozdrawiam Asiu
Przemku, wiosna w tym roku była u Ciebie śliczna, a w przyszłym będzie jeszcze piękniejsza
Kuruj się i dbaj o siebie - nie dałeś mi adresu i nie mogłam przesłać Ci lekarstwa
Gratulację na 800 stronę I czekam na kolejne strony z pięknymi kompozycjami jakie tworzysz, dekoracjami i warzywnikiem Już nie mogę doczekać się nowego sezonu u Ciebie
Ewo serdecznie dziękuję za życzenia, piękną różę z Twojej kolekcji i ciepłe słowa pod adresem mojego ogrodu
Mam nadzieję że następny sezon nie zawiedzie oczekiwań, będę się starał ze wszystkich sił
Zapomniałem o adresie Czuję się coraz lepiej więc lekarstwo zostaje póki co u Ciebie ale jakby co to się do Ciebie zgłoszę
Pozdrawiam