Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 15:37, 22 lis 2015

waldek727 napisał(a)

Przemo.
Znowu czytasz w moich myślach?
Dokładnie tak jest jak piszesz z tym, że oczekuję od kobiet tego samego.

W każdym moim związku to fundamentalna zasada Nie zmieniamy siebie i akceptujemy się takimi jakimi jesteśmy To ułatwia relacje damsko męskie
Gardener27 15:46, 22 lis 2015

Agcia napisał(a)
Jestem już bardziej zdrowa niż chora ale co innego mnie trapi.
A tak ogrodowo to zrobiłam dziś jedną płytę, za dwie godziny zdejmę wycieraczkę i zrobię jeszcze jedną. Wtedy zostaną tylko 3 do końca.
A jak u Ciebie?

Agatko a co Cię trapi ?

Widzę że wracasz do formy skoro beton lejesz Już niewiele Ci tych płyt zostało więc widać koniec
U mnie po staremu i bez zmian z tą różnicą że czuję się dużo lepiej niż w tamtym tygodniu a to duży plus Wczoraj przed południem pozbierałem resztę liści z trawnika Nie było tego dużo bo systematycznie wykonuje tę czynność Przesadziłem nieznaną/zidentyfikowaną pseudo Edenkę w inne miejsce Tu będzie miała więcej miejsca żeby rozwinąć skrzydła Chryzantemy zebrałem z ogrodu do garażu z których na wiosnę będę robił sadzonki Zostały mi tylko stipy do wiązania ale wstążek brak Sezon ogrodowy dobiega końca
Gardener27 15:53, 22 lis 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Jak samopoczucie Przemku?

Oczywiście w piątek byłem w pracy Tak sobie pomyślałem że jak już do czwartku jakimś cudem wytrwałem to dam radę i w piątek
Samopoczucie duże lepsze Dziś nawet wybrałem się do galerii na zakupy a tam święta na całego Trzeba pomyśleć o prezentach bo już coraz bliżej Mikołaja
Pozdrawiam Asiu
waldek727 15:59, 22 lis 2015

Gardener27 napisał(a)

Zostały mi tylko stipy do wiązania, ale wstążek brak.

To złap gumką.
Rumianka 17:17, 22 lis 2015

Chyba będę pierwsza z gratulacjami na 800 stronkę...
Gardener27 17:28, 22 lis 2015

Moja ulubiona rabata z Twojego ogrodu Bardzo dziękuję
Rumianka 17:31, 22 lis 2015

Wielkie dzięki, Przemo... A u Ciebie podoba mi sę wszystko...
Ewa777 18:07, 22 lis 2015

Przemku, wiosna w tym roku była u Ciebie śliczna, a w przyszłym będzie jeszcze piękniejsza
Kuruj się i dbaj o siebie - nie dałeś mi adresu i nie mogłam przesłać Ci lekarstwa

Gratulację na 800 stronę I czekam na kolejne strony z pięknymi kompozycjami jakie tworzysz, dekoracjami i warzywnikiem Już nie mogę doczekać się nowego sezonu u Ciebie
Gardener27 18:23, 22 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Wielkie dzięki, Przemo... A u Ciebie podoba mi sę wszystko...

Jesteś bardzo miła Dziękuję
Gardener27 18:30, 22 lis 2015

Ewa777 napisał(a)
Przemku, wiosna w tym roku była u Ciebie śliczna, a w przyszłym będzie jeszcze piękniejsza
Kuruj się i dbaj o siebie - nie dałeś mi adresu i nie mogłam przesłać Ci lekarstwa

Gratulację na 800 stronę I czekam na kolejne strony z pięknymi kompozycjami jakie tworzysz, dekoracjami i warzywnikiem Już nie mogę doczekać się nowego sezonu u Ciebie

Ewo serdecznie dziękuję za życzenia, piękną różę z Twojej kolekcji i ciepłe słowa pod adresem mojego ogrodu
Mam nadzieję że następny sezon nie zawiedzie oczekiwań, będę się starał ze wszystkich sił
Zapomniałem o adresie Czuję się coraz lepiej więc lekarstwo zostaje póki co u Ciebie ale jakby co to się do Ciebie zgłoszę
Pozdrawiam