Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II » Edycja postu

Kondziowy ogrod cz II

margaretka3 11:26, 22 lip 2015

To jak wyrwana, to warzywnik niezapuszczony
No tak myślałam, że trzeba dzielić na pół to o tych chwastach.
Kondzio 11:32, 22 lip 2015

margaretka3 napisał(a)
To jak wyrwana, to warzywnik niezapuszczony
No tak myślałam, że trzeba dzielić na pół to o tych chwastach.

Zeta 11:43, 22 lip 2015

Ale czad u Ciebie .....jak w angielskich ogrodach......drzwi bardzo intrygujące.....
Kondzio 11:45, 22 lip 2015

Zeta napisał(a)
Ale czad u Ciebie .....jak w angielskich ogrodach......drzwi bardzo intrygujące.....

Dzięki
Gocha 11:57, 22 lip 2015

Konrad ja jestem zachwycona. Pomysł z drzwiami przedni. Pokoje genialne. I już Ci chyba pisałam ale to nic powtórzę więc że bylinowa taka prosta jest genialna i ule pieękne i takie stylowe. Czy przy nich jest dużo pracy bo zaczynam sie zastanawiać chociaż nad jednym ulem do ogrodu. A warzywnik uroczy- troszkę chwastów musi być bo inaczej pomyślałabym żeś Ty jakiś nadczłowiek. Kiedy Ty to tak pielęgnujesz - wszystko po prostu wymuskane. Pozdrawiam Was gorąco
Gabriela 12:12, 22 lip 2015

Przepięknie u Was☺. Ogród nie wygląda na zmęczony upałem. Zainstalowałes już tabliczki? Jak nie chwalisz się to chyba jeszcze nie. Ja tam od razu z nimi leciałam na rabaty bo czasu szkoda i już prawie po połowie lata.
agatanowa 12:25, 22 lip 2015

Bosko: rabaty, ule, warzywnik
Ile Ty czasu spędzasz w ogrodzie?
Margarete 13:05, 22 lip 2015

Świetnie ci to wyszło, to znaczy wam to wyszło...widać ogrom pracy i zaangazowanie w prace w ogrodzie, do tego kury, pszczoły........ale efekt powala. A pamietam jak nie tak dawno trwała tu u ciebie na wątku zażarta dyskusja czym obsadzic sytrumien, czy dawać tam róże na brzeg czy nie, jak zaaranzować okolice tego "rzygacza" na końcu ogrodu itd...Udało sie Wam to wszystko cudnie zaplanowac i wykonać. Gratuluję - warto było
Kondzio 13:31, 22 lip 2015

margaretka3 napisał(a)
Bylinówka daje czadu, piękna jest! A kurki i perliczki jeszcze się mieszczą w kurniku? Gromadka się szybko powiększa.
Macham, Pracowity Człowieku!

Kondzio, ten jarmuż mnie załamuje, rosnąć nie chce i jeszcze coś go podjada Porażka roku.
dziekuje za komplementy jarmużem sie nie przejmuj dorobisz w moim ogrodzie hi hi hi
eliza3 14:13, 22 lip 2015

Wszyscy chwalą i chwalą po prostu do znudzenia... ale cóż, nie da się inaczej... ja też muszę pochwalić, bo widać baaaardzo dużo pracy... gratuluję