Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II » Edycja postu

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 09:40, 29 paź 2015

Basilikum napisał(a)
te jesienne ostatnie fotki zatytuowalabym zbiorowo "Bajka o jesieni" piekne sa

a w temacie zamykania watku to ja tak na zlosc dodaje do ulubionych a jakby nie bylo nowych wpisow to bede czytac stare
Dziękuje
Kondzio 09:41, 29 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Sebek a, gdzie to się sprawdza i jak???

Już znalazłam
Kondzio 09:45, 29 paź 2015

Sebek napisał(a)
Konrad - naprawdę sprawdzaj ilość odsłon to się podbudujesz Ja nieraz złościłem się, że mało kto u mnie pisze, a jak wstawię zdjęcia to odsłon mam po jednym dniu czasem 5-6 tysięcy... Jak byla u mnie Danusia to po trzech dniach chyba padł u mnie rekord w ilości wejść, bo było ich prawie 10 000... Niemal oczy mi na wierzch wyszły
Dzięki ale to nie o to chodzi
Kondzio 09:46, 29 paź 2015

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,chyba jesienne zamknięcie ? Mnie też mało ,w ogrodzie też ,chodź kocham jesień ale tą ciepłą w tym roku za zimno ,uwielbiam te kolory ,wieczorami gapie się w kominek lub czytam ,piekę pyszności dla domowników ,w ciepłe popołudnia włóczę się z psem ,M lub dzieciakami to tu ,to tam .Nie samym ogrodowiskiem człowiek żyje .Liczę ,na dalszą nowelę od Ciebie .
Dzięki
Kondzio 09:46, 29 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ooooooooooooooo widzisz ile wejść wywołałeś tym oświadczeniem i ile nowych postów
Kondzio 09:47, 29 paź 2015

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, czyżbyś był smutny, że ode mnie nie masz wieści? Nie smutaj się nie u wszystkich jestem, to jest niemożliwością, szczególnie jak wpada się tylko na chwilę wieczorkiem, Ale już niedługo zasiądę na dłużej. Jeszcze tylko porządki ogrodowe. A Twoje kurki oglądam, i Twoje piękne byliny, róże i trawy również. Wrócę do nich w zimową zawieruchę za oknem.

Trzymaj fason, chłopie! Byłeś, jesteś i będziesz! Pozdrawiam
Trzymam i tęsknie bardzo bardzo
Kondzio 09:48, 29 paź 2015

Hogata napisał(a)
A ja mam altankę i inspirowałam się u ciebie .
Ogród mi się bardzo podoba i każde zdjęcie mimo że robione w tym samym miejscu pokazuje jednak coś innego.

Miło to czytać
Kondzio 09:49, 29 paź 2015

eee_taam napisał(a)
Kondzio.....u mnie debata ...jakie drzewa na front?....czekam na twój pomysł ...nie czytaj co tam się wypisuje ......liczę na głos tzw. "nowego podejścia"
Napisałem u ciebie moje zdanie, jak mnie prosiłaś
Kondzio 09:52, 29 paź 2015

Enya73 napisał(a)
Kondziu, ja też wpadam od czasu do czasu po cichutku i podziwiam nieustannie jak pięknie rozwija się Twój ogród z każdym sezonem, ale tak jak ktoś pisał, nie chcę się wpisywać za każdym razem, jak coś publikujesz, choć bardzo, bardzo mi się podoba, bo czułbyś się zobligowany do odpowiedzi, a potem na wątku zamiast fotek ileś tam stron podziękowań

Ja z kolei z braku czasu rzadko coś u siebie pokazuję, ale nie chcę zamykać wątku, bo to swojego rodzaju mój dziennik . I bardzo lubię to forum i fajnych ludzi pełnych pasji, którzy tu zaglądają. Apeluję, żebyś nie zamykał wątku

Pozdrawiam Cię cieplutko
Dzięki bardzo bardzo Na szczęście wiem gdzie mogę poczytać ciebie więcej hi hi hi
laurowisnia 11:02, 29 paź 2015

Poruszenie na Twoim wątku, napiszę, że fotki również oglądam, podobają mi się, masz co pokazać, ciągle jest coś nowego, sam piszesz, że dużo dosadzasz więc znowu się coś zmieni.
Z pszczółkami miałeś problem ale pomyśl, teraz może czas miodek pitny nastawić. Pozdrowienia dla Was.