Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Margarete 16:14, 14 paź 2014

Zakupy obejrzałam, trytomów nie mam - czas o nich pomysleć na wiosne, zawilca białego mam sztyuk jedna, mus dokupic, trawki kupione tez ładne....a miejsce na to wszystko jest... bo u mnie to juz nie ma jak upychac na rabatach. Na wiosne poszerzam moje rabaty - decyzja juz podkęta, m.in.dla nowych roślin ale i dla tych które trzeba podzielic , rozsadzic... a pamietam jak niedawno narzekałam że mam "chudziaczki zatopione w morzu kory"...

Widoki z wycieczki tez pyszne ale i u ciebie jesiennych kolorów w ogrodzie nie brakuje...

Pozdrawiam deszczowo ! ( u nas dzis pierwszy deszcz od wielu, wielu suchych dni...brzydko est ale dezcz potrzebny)
makkasia 19:54, 14 paź 2014

Ja nie nadążam za Tobą, posadziłaś cebule byłaś u Lukiego i wycieczka i umieram od samego czytania !!! najważniejsze, że plecy mają się dobrze
ściskam mocno
bartek_luberda 20:24, 14 paź 2014

Byłam z mężem przed ślubem w Kalwarii na wycieczce Przyjechaliśmy wieczorem Adam zapłacił za hotel i nie miał na kolacje bo miał kartę a nie było tam bankomatu zostało mu 2 zł więc kupił mi frytki Księżniczka czyli ja jadłam sama a nagle on mam i się ciszy znalazł 2 zł na frytki Lecę bo malujemy korytarz
malgorzata_s... 20:47, 14 paź 2014

07_Rene napisał(a)

Dokładnie
Ja też w Twoje strony zawsze całą rodziną, więc może kiedyś na jakimś zlocie ogrodowiskowym uda nam sie poznać Pozdrawiam

Reniu u mnie rodzina to dzieci z połówkami i teściowa czyli 7 osób To wycieczka cała
malgorzata_s... 20:48, 14 paź 2014

Mirella napisał(a)
Kotleciki pychotka
miejsca cudowne,
zawilce zawsze zachwycają.
pozdrawiam cieplutko.

Przed O nawet nie wiedziałam że takie zawilce są
malgorzata_s... 20:49, 14 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Cioteczka.. Ty to w miejscu nie usiedzisz Nadążyć za Tobą na wątku i w realu to wyczyn

Aniu ja też mam trochę ADHD no i owsiki
malgorzata_s... 20:52, 14 paź 2014

Margarete napisał(a)
Zakupy obejrzałam, trytomów nie mam - czas o nich pomysleć na wiosne, zawilca białego mam sztyuk jedna, mus dokupic, trawki kupione tez ładne....a miejsce na to wszystko jest... bo u mnie to juz nie ma jak upychac na rabatach. Na wiosne poszerzam moje rabaty - decyzja juz podkęta, m.in.dla nowych roślin ale i dla tych które trzeba podzielic , rozsadzic... a pamietam jak niedawno narzekałam że mam "chudziaczki zatopione w morzu kory"...

Widoki z wycieczki tez pyszne ale i u ciebie jesiennych kolorów w ogrodzie nie brakuje...

Pozdrawiam deszczowo ! ( u nas dzis pierwszy deszcz od wielu, wielu suchych dni...brzydko est ale dezcz potrzebny)

Gosiu miejsca niewiele ale zawsze upchnę Po wykonaniu starych brabantów miejsca się troszkę pojawiło U nas deszczu było pod dostatkiem
malgorzata_s... 20:55, 14 paź 2014

makkasia napisał(a)
Ja nie nadążam za Tobą, posadziłaś cebule byłaś u Lukiego i wycieczka i umieram od samego czytania !!! najważniejsze, że plecy mają się dobrze
ściskam mocno

Kasiu a jeszcze Emuś marudzi że nie był nad morzem w tym roku Chyba owsikami go zaraziłam i na doopie nie umie siedzieć jak ja Plecy grzeczne wiedzą że muszę
malgorzata_s... 20:56, 14 paź 2014

bartek_luberda napisał(a)
Byłam z mężem przed ślubem w Kalwarii na wycieczce Przyjechaliśmy wieczorem Adam zapłacił za hotel i nie miał na kolacje bo miał kartę a nie było tam bankomatu zostało mu 2 zł więc kupił mi frytki Księżniczka czyli ja jadłam sama a nagle on mam i się ciszy znalazł 2 zł na frytki Lecę bo malujemy korytarz

Fajna historia Macie co wspominać do końca życia Dobrze że choć na frytki było
malkul 21:12, 14 paź 2014

Podziwiałam sobie zakupy i podzielam opinie o owsikach