Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

BASIA8 14:44, 26 mar 2015

Witaj Gosieńko Czekam oczywiście na fotki z rewolucji - lubię takie zmiany. Ja ostatnio wyrównuję ogród po koparce - ciężko jest, ale do przodu praca idzie - teraz czekam na deszcz bo ziemia już jest zbyt sucha, ale skoro pogoda piękna to zaczełam pierwsze przesadzanie.
Pozdrawiam.
Mirka 15:02, 26 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Aguniu już się dzieje Wczoraj było już ciemno a my dalej karczowaliśmy
Jak złodzieje normalnie
Małgosiu uprasza się o fotki nocnej rewolucji Będzie piękna rabata zestawienie roślin perfekt
malgorzata_s... 15:05, 26 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Witaj Gosieńko Czekam oczywiście na fotki z rewolucji - lubię takie zmiany. Ja ostatnio wyrównuję ogród po koparce - ciężko jest, ale do przodu praca idzie - teraz czekam na deszcz bo ziemia już jest zbyt sucha, ale skoro pogoda piękna to zaczełam pierwsze przesadzanie.
Pozdrawiam.

Basieńko ciężką pracę masz, współczuję. No ale zrobisz i będzie pięknie. Ja jedną rabatę równałam i rąk nie czuję
malgorzata_s... 15:11, 26 mar 2015

Mirka napisał(a)
Małgosiu uprasza się o fotki nocnej rewolucji Będzie piękna rabata zestawienie roślin perfekt

Mireczko wieczorem będą ale na razie tylko teren wyrównany.
Może jutro będą tuje i pisardi ale to nie na 100%
Mówisz że zestawienie dobre?
Ludwika 18:34, 26 mar 2015

Witam Gosiu,

całości wątku nie sposób ogarnąć, ale obejrzałam wizytówkę i "Maję" Masz wspaniały ogród, zachwyciły mnie szczególnie clematisy!
Będę czekać na fotki z rewolucji bo ja właściwie dopiero zaczynam i u mnie narazie tylko wycinanie, wykopywanie, przycinanie...

Chciałam zapytać narazie o jedną rzecz - którą szkółkę z okolic polecasz? Mąż mi obiecał kwietniową wycieczkę i zakupy i zastanawiam się, gdzie uderzyć - Pisarzowice, czy Goczałkowice? Będę wdzięczna za podpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie!
malgorzata_s... 19:28, 26 mar 2015

Ludwika napisał(a)
Witam Gosiu,

całości wątku nie sposób ogarnąć, ale obejrzałam wizytówkę i "Maję" Masz wspaniały ogród, zachwyciły mnie szczególnie clematisy!
Będę czekać na fotki z rewolucji bo ja właściwie dopiero zaczynam i u mnie narazie tylko wycinanie, wykopywanie, przycinanie...

Chciałam zapytać narazie o jedną rzecz - którą szkółkę z okolic polecasz? Mąż mi obiecał kwietniową wycieczkę i zakupy i zastanawiam się, gdzie uderzyć - Pisarzowice, czy Goczałkowice? Będę wdzięczna za podpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie!

ja też wykopuję trochę Rewolucja niewielka bo tylko na jednej rabacie:0 Wywaliłam stare brzydkie brabanty.
Nie wiem co chcesz kupić. Pisarzowice to rododendrony i clematisy. Reszta roślin droga bo nie są ich producentami. W Goczałkowicach o wiele większy wybór.
Ja polecam szkółkę w Hałcnowie. Szkółka Konior. Dużo roślin i znośne ceny
Lukasz2013 19:28, 26 mar 2015

Witaj Gosia. Jechalem dzisiaj koło Ciebie i tu wow thujki zniknely stare fajnie. Miejsca dużo się zrobiło. Pozdrawiam
Ewa777 19:40, 26 mar 2015

Gosiu, ja dzisiaj i jutro w domu, bo Dorotka zachorowała. Podziałałam dziś w domu przy sadzonkach i nasionkach, bo u nas padało cały dzień. To też dobrze, bo już sucho było. Buziaki zostawiam
malgorzata_s... 19:42, 26 mar 2015

A teraz rewolucja

Było.

Jest

Czuję się inwigilowana. Normalnie nie umiem się przyzwyczaić.

Za to jest miejsce na nowe pomysły
malgorzata_s... 19:44, 26 mar 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Witaj Gosia. Jechalem dzisiaj koło Ciebie i tu wow thujki zniknely stare fajnie. Miejsca dużo się zrobiło. Pozdrawiam

Łukasz same niestety nie zniknęły. Miejsce jest ale samochody mogę liczyć to wkurzające Mają mi wykopać szmaragdy na jutro. Mam nadzieję że zdążą