Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 20:45, 27 kwi 2015

GorAna napisał(a)
Ciotuniu, tak sobie czytam, ze myślisz o rezygnacji z kolorów .....nie zanam Ciebie osobiście, ale wydaje mi się, że Ty te kolorki sama, swoją osobowością rozsiewasz dokoła.....nie rezygnuj z Siebie!!!!!!.....a tak w ogóle to masz piękny wiosenny ogród
Buziaki

Aniu nie zrezygnuję Nie potrafię
Katkak 20:46, 27 kwi 2015

Gosiaczek przepięknie u Ciebie. Śliczne te zdjątka z zachodzącym słoneczkiem. To teraz możesz kawusię na tarasie popijać . A czy tą wysoką japońską lampę już miałaś? Nie widziałam jej wcześniej - fajowa jest . I te błękity... Cudownie .
Mysza 20:46, 27 kwi 2015

Ile tulipanów u Ciebie
Gosiu kancik fajny, ja to się boję kancikowania.
A trawkę masz soczyście zieloną.Też bym już chciała i podlewam, bo sucho.
Katkak 20:47, 27 kwi 2015

GorAna napisał(a)
Ciotuniu, tak sobie czytam, ze myślisz o rezygnacji z kolorów .....nie zanam Ciebie osobiście, ale wydaje mi się, że Ty te kolorki sama, swoją osobowością rozsiewasz dokoła.....nie rezygnuj z Siebie!!!!!!.....a tak w ogóle to masz piękny wiosenny ogród
Buziaki

Podpisuję się pod tym co mówi Ania obiema ręcami . Gosiaczek, przecież Ty jesteś taki nasz kolorowy motyl. Jaka rezygnacja z kolorów? Ja protestuję .
Katkak 20:48, 27 kwi 2015

Dobra, dobra. Doczytałam, że jednak nie rezygnujesz, ufff.
malgorzata_s... 20:49, 27 kwi 2015

Katkak napisał(a)
Gosiaczek przepięknie u Ciebie. Śliczne te zdjątka z zachodzącym słoneczkiem. To teraz możesz kawusię na tarasie popijać . A czy tą wysoką japońską lampę już miałaś? Nie widziałam jej wcześniej - fajowa jest . I te błękity... Cudownie .

Kasiula oczywiście że latarenka była. Jest od kilku latNa tarasie stokrotki też już od marca i kawusię już piłam na tarasie Ty przyjedź wreszcie cobyś widziała już wszystko Czekam na propozycje terminu
malgorzata_s... 20:50, 27 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Ile tulipanów u Ciebie
Gosiu kancik fajny, ja to się boję kancikowania.
A trawkę masz soczyście zieloną.Też bym już chciała i podlewam, bo sucho.

Nie bój się kancików, dasz radę Ja też podlewam
malgorzata_s... 20:50, 27 kwi 2015

Katkak napisał(a)
Dobra, dobra. Doczytałam, że jednak nie rezygnujesz, ufff.

Katkak 20:57, 27 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiula oczywiście że latarenka była. Jest od kilku latNa tarasie stokrotki też już od marca i kawusię już piłam na tarasie Ty przyjedź wreszcie cobyś widziała już wszystko Czekam na propozycje terminu

Gosia Ty powiedz kiedy, a my się dostosujemy. Mój Krzyś ma teraz zamiast mnie urlop rodzicielski, więc nie ma problemu .
malgorzata_s... 21:03, 27 kwi 2015

Katkak napisał(a)

Gosia Ty powiedz kiedy, a my się dostosujemy. Mój Krzyś ma teraz zamiast mnie urlop rodzicielski, więc nie ma problemu .

Kasiu pomyślę