Dzięki za miłe odwiedzinki. Zostawiam fotkę dla potomności
Super wczoraj Gosiu byłodziękuję za gościnę i piszę oficjalnie że Krzysiu dba o trawnik jak nikt innyu Was jest iście angielski trzeba mu jeszcze dać urosnąć na 7cm Trochę późno się zrobiło, ale rano było już tak gorąco że o 5.30 wstałam i po 6 robiłam przymiarki roślin w ogrodzie i fotki(muszę koniecznie dziś podejść do sąsiadki i zgrać zdjęcia). Poza tym musiałam roślinki ukryć przed słońcem po drugiej stronie domu. Dzisiaj posadzę vanilkę koło schodów (bo tam cień dopoł) i tak myślę czy druga budleja nie przydałaby się za nią
jednym słowem gonisz w piętkę
ale piękna ogrodniczka U Ciebie nadal spotkaniowo Super, tak trzymaj.
A to jest taki Gosiowy odpoczynek.
Ale spotkań i Irenka i Ula i Łukasz...fajnie, sezon ogrodowych spotkań w pełni Wizyty u Irenki nie zazdroszcze bo w maju tam byłam, co prawda kwitł wtedy inny zestaw roslin ale klimatw ogrodzie i u gospodarzy w domu był na pewno ten sam co teraz U ciebie też cudnie i kolorowo, ja lilii nie mam...moze sie skusze na jakies ale mus znaleźc im fajne miejsce a tego brak jak na lekarstwo... Pozdrawiam upalnie
Gosiu, cuda pokazujesz i kolejne spotkania i remont w planie, ale jestem ciekawa pamiętam o farbie, wszystko podam..i jak się wybiorę, na żywo zmiany obejrzę Dzięki, że byliście, dzięki za wielkiego kwiatucha, już ją posadziłam i podlewam buziaki...fotek ze spotkania nie wklejam, bo widzę, że były, a nie chcę już zaśmiecać wątku azalia Gosia
boskie..