Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

makadamia 11:42, 09 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

Zakochałam się Chyba sobie to zdjęcie wrzuce na monitor w pracy... A żaluzje w oknie masz alu. czy drewniane?

Dopiero teraz dostrzegłam że żaluzje są idealnie dopasowane szerokością do deseczek.
Czy też odwrotnie

W każdym razie widać troskę o detale i tym wygrywa Twój ogród.
iwka 11:46, 09 cze 2017

makadamia napisał(a)

Ij, to uważaj na niego, bo ktoś tu strasznie kiedyś na niego narzekał, że się potwornie rozsiewa
o kurcze! dzięki za ostrzeżenie. Dobrze, że tylko 3 sztuki kupiłam
siakowa 20:17, 10 cze 2017

Amelia Kasia dziękuję
siakowa 20:18, 10 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

No na razie mam dzieci.... Hi hi. A żaluzje nie łamią, nie gną Ci się? Bo ja tez mam aluminiowe ale węższe i po 4 latach użytkowania wyglądają paskudnie!
tylko w jednym miejscu gdZie młody przewrócił się krzeslem są.pogiete a tak to ok.
siakowa 20:20, 10 cze 2017

iwonkap napisał(a)

Jaką szałwie masz na tej rabacie ? i co tam jeszcze jest w tym pięknym zestawie ?
śmiałek. Szalwia caradonna.Nie widać naparstnic. Krwawnik . Czosnek. Lawenda Viva i rzęs bukszpanem na pzgodzie carex Montana.i jazmianka Biała.
siakowa 20:21, 10 cze 2017

makadamia napisał(a)

Dopiero teraz dostrzegłam że żaluzje są idealnie dopasowane szerokością do deseczek.
Czy też odwrotnie

W każdym razie widać troskę o detale i tym wygrywa Twój ogród.
tez to dopoero zauwazylam
siakowa 20:53, 10 cze 2017

Akcja bukszpan czas start. Przewozimy dwa jaja.które okazały do być ardziej jajowe niz pamietalam ze sa
.
makadamia 07:38, 11 cze 2017

Zacnych rozmiarów te jaja
nicol21 10:17, 11 cze 2017

Piękne pole stipy! no i te łany szałwi - takie piękne plamy w ogrodzie potworzyłaś!
A skąd nabyłaś takie wielkie jaja?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
paulaa 11:20, 11 cze 2017

siakowa napisał(a)
Akcja bukszpan czas start. Przewozimy dwa jaja.które okazały do być ardziej jajowe niz pamietalam ze sa
.

A skąd te bukszpany? Z tego co zdązyłam przejrzeć kilka ostatnich stron to się rozpływam nad tymi rabatami zbukszpanami i szałwią omszoną czyco to fioletowego? Skorilo jesteśmy sąsiadkami ze śląska chciałam spytać gdzie tu najlepiej się zaopatrzyć w bukszpany i kiedy je najlepiej sadzić mam do wyboru lipiec, sierpień no i wrzesień dziekuję za odwiedziny na moim wątku