normalnie obłęd
Zatopilabym się w tym morzu śmiałków ☺ Co tu dużo gadać. ..do pozazdroszczenua....godne kopiowania ☺☺☺☺
Jezusie Nazareński, to ja moje śmiałki muszę w te pędy przesadzić! Myślałam, że to takie piździpałki są, a nie potwory!!!
WOW
Krwawnik w śmiałku cudny. Mam takiego niebieskiego przetacznika, jest świetny, kwitnie długo i jeszcze po ścięciu powtarza kwitnienie. U Ciebie też? Kasiu, cudownie! Napatrzeć się nie mogę. Po takich widokach to... boję się siebie. Mam ochotę wykopać wszystko i sadzić od nowa.
gdzie Cię tak ściska ?
U mnie śmiałki mają Jeszce zielone kłosy. Ale szaleją równie mocno. Uwielbiam te trawy. Posadziłam w tym roku kolejne. A stipy obłędne! Rozumiem że z siewu?
no i kupiłam śmiałka podzielony, posadzony i niech rośnie na wzór Twojego pięknie !!!
Jesteś moim numerem jeden rewelacyjnie zaplanowalas ogród, jest nieziemsko! 250 za tonę zwirku granitowego z przewozem to dobra cena? Nie mam pojęcia po ile jest, a nie mam czasu na poszukiwania...
Wow, ale fotki, jak dziś wieje u Ciebie tak jak u mnie to musi tam wszystko szeleścić rozkosznie A proso dalej u Ciebie jest?