oj musiałabym zrobić jak tylko eM skosi trawę bo aktualnie dogorywam po 15 godzinnej podróży
Plac zabaw jest poprpstu między dwoma rabatami nic szxegolnego. Nie jest zupełnie ukyty bo w jego miejsce bedzie kiedyś plac wypoczynkowy.
Takie mam... trochę widać
czas gorski wspomnieniem. Potem czas pagorkowy wspomnieniem a chwasty nawet mnie nie zaatakowały. Powyrywalam przed wyjazdem i jedyne miejsce które mnie zaskoczyło to ognisko ale o tym potem dziękuję za takie duże słowa ale jak każdy ogrodnik wie ogród ma swoje chwile lepsze i gorsze cieszę się ze zdolalam uchwycić jego mocny czas
reniu bardzo mi serce rośnie na takie słowa. Ale nie zgadzam się z wszystkimi zwlaszxAtej części o Twoim ogrodzie wzdycha do niego za każdym razem kiedy serwujesz zdjęcia! I zueplnie nie rozumiem Twoich słów! A o otoczeniu mojwgo ogrodu wolę nic nie pisać....
Wróciłam po 2 tygodniach poza ogrodem ktorynpoza jeden młoda brzoza doskonale sobie poradził.
Rośliny urosły graby szaleją werbena zarośla mi wglebnik ( tak to jest jak się na wiosnę wrzuca do ogniska kwiatostany)
Cieszę sie ze po powrocie z tak pięknych miejsc z przyjemności patrzę na swój ogród