Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 16:39, 15 lip 2017

AgaeM napisał(a)

Cudo. Jak namalowane te trawy. Ogladam setny raz.
buziaki ja tak oglądam zawsze Twoje zdjęcia!
siakowa 16:42, 15 lip 2017

beta napisał(a)
Siema☺
Normalnie nie wiem co napisać. ...zatkało mnie na ten widok....jak namalowany...
Siaka Twój ogród w tym roku daje popis ☺
Brawo
to był cudny jego moment. Obecnie przekwitla szalwia a zaczela lawenda i znowu tmamak jak w zeszlym roku mam uczucie bałaganu..
siakowa 16:43, 15 lip 2017

Agi2006 napisał(a)
CUDO! Brawa dla natury ale dla Ciebie przede wszystkim bo komponując to w taki a nie inny sposób podkreśliłaś urode roślin!!!!
ogrod ma w tym roku duzo swobody z braku czasu dla niegi i tym samym braku przesadzanie to faktycznie urósł w siłę dziękuję
siakowa 16:46, 15 lip 2017

iwonkap napisał(a)

Mam prośbe czy mozasz moze takie ujecie szeroko pokazaujące aktualnie ? widze na roznych kadrach fajnie uktyty- wkomponowany plac zabaw a szukam inspiracji
oj musiałabym zrobić jak tylko eM skosi trawę bo aktualnie dogorywam po 15 godzinnej podróży
Plac zabaw jest poprpstu między dwoma rabatami nic szxegolnego. Nie jest zupełnie ukyty bo w jego miejsce bedzie kiedyś plac wypoczynkowy.
Takie mam... trochę widać
siakowa 16:49, 15 lip 2017

malkul napisał(a)
ciekawe jakie u ciebie chwasty porosną przez "czas górski...." ;0)
wracam do twoich zdjęć bo faktycznei smiało mozna rzec że ten sezon należy do twego ogrodu Kasiu ja go czuję, lezy blisko mego serca
czas gorski wspomnieniem. Potem czas pagorkowy wspomnieniem a chwasty nawet mnie nie zaatakowały. Powyrywalam przed wyjazdem i jedyne miejsce które mnie zaskoczyło to ognisko ale o tym potem dziękuję za takie duże słowa ale jak każdy ogrodnik wie ogród ma swoje chwile lepsze i gorsze cieszę się ze zdolalam uchwycić jego mocny czas
siakowa 16:52, 15 lip 2017

jankosia napisał(a)
A to ty jesteś! Eureka! Trochę mi to zajęło, ale po ujęciu ze stipą poznałam Brawo ja

To pozwól że zajrzę od czasu do czasu łącząc się z Tobą w miłości do śmiałków

hehe lepiej późno niż wcale zapraszam bo na Facebooka i zdjęcia tam jeszze się nie dałam namoowic a na Ig tylko trochę jest ogrodu
siakowa 16:56, 15 lip 2017

ren133 napisał(a)
Kasia
Niektóre zdjęcia oglądałam po kilka razy ... świetnie masz skomponowane rośliny ... a co najważniejsze mega masz zaprojektowany układ rabat, świetnie wkomponowana w to architektura ogrodowa, wglębnik suuuuper wpisuje się w całość ... są elementy spójne i powtarzające się: brzozy, trawy, elementy w kolorze drewna ... kurczę fajnie masz ... zazdro ... mnie nigdy to się nie uda bo działkę mam słabo zagospodarowaną nie to co u Ciebie ... wszystko przemyślane i ... rośliny pięknie rosną i ... otoczenie wokół podkreśla urodę ogrodu ... łoo się rozpisałam ... ale tak czuję ... ogród masz nowoczesny ale jednocześnie swobodny, zwiewny, widać konsekwencję ...

Podziwiam ...
reniu bardzo mi serce rośnie na takie słowa. Ale nie zgadzam się z wszystkimi zwlaszxAtej części o Twoim ogrodzie wzdycha do niego za każdym razem kiedy serwujesz zdjęcia! I zueplnie nie rozumiem Twoich słów! A o otoczeniu mojwgo ogrodu wolę nic nie pisać....
siakowa 16:59, 15 lip 2017

Wróciłam po 2 tygodniach poza ogrodem ktorynpoza jeden młoda brzoza doskonale sobie poradził.
Rośliny urosły graby szaleją werbena zarośla mi wglebnik ( tak to jest jak się na wiosnę wrzuca do ogniska kwiatostany)
Cieszę sie ze po powrocie z tak pięknych miejsc z przyjemności patrzę na swój ogród
nawigatorka 21:32, 15 lip 2017

Ładnie napisane
siakowa 22:05, 15 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
Ładnie napisane
byłyśmy w podobnych klimatach tylko Ty zakonczylas tam a ja zaczelam