Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 21:19, 01 sie 2017

jankosia napisał(a)

Z cynamonkami będzie piknie. Moje też dostały w tym roku w nogi stipę (nie samą stipę bo mnie przecież swędzi jak jest minimalistycznie) ale gdzie tam jej do twojej. Pod klony pikowałam dopiero co z paletek więc za szybko pięknie nie będzie. Ale co tam, wszak ogrodnik żyje przyszłością

Co żeście narobiły ze sporobolusami? Przez was zaczęłam czytać o nich i o zapachu i wyszło że przypalony popcorn mam poczuć ... Cholerna kolendra!!! Aaaa, to jedyne zioło którego nie trawię. Czuję ją nawet jak ktoś obok w siatce niesie, poczuję każdy listek dodany do meksykańskiego żarcia nawet kak mi wmawiają że nie ma Nienawidzę kolendry! Czemu nikt mnie nie ostrzegł że sporobolus pachnie kolendrą? Jestem załamana. Posadziłam ich dziesięć wzdłuż ścieżki. Co teraz powiecie? "Nie niuchaj"? Teraz się nie da Buuuu

Jeszcze goździków nie trawię - przypomniało mi się Nie kwiatów, tych ości do nabijania jabłek i dodawania do grzańców. Bleee
no to może pocieszeniem.będzie ze tylko ja na całym O czuję spprobolusy; )a nie niuchac go no powiem bo jak zakazują to się jeszcze bardziej nosem ciągnie prawda ?
leon60 21:21, 01 sie 2017

szkoda... ale graby przynajmniej są bezproblemowe
nawigatorka 21:40, 01 sie 2017

a długo rosna w tym miejscu? może im czasu trzeba?
jankosia 21:40, 01 sie 2017

siakowa napisał(a)
no to może pocieszeniem.będzie ze tylko ja na całym O czuję spprobolusy; )a nie niuchac go no powiem bo jak zakazują to się jeszcze bardziej nosem ciągnie prawda ?

Przechodząc obok nich to ja też nie czuję, ale zbliżając nos do kwiatostanu... już tak :'( I marne to pocieszenie skoro pojawia się kolendra I idę o zakład że będę teraz niuchać przy każdej okazji bo tak to rzeczywiście działa jak się próbuje czegoś unikać Ale kolendra? Dlaczego w Internetach piszą o popcornie? Czemu nas wszystkich oszukują? A tak z ciekawości, co wy czujecie?

Twoje grujeczniki nie takie złe, przynajmniej jak sobie przypomnę wygląd mojego
siakowa 21:55, 01 sie 2017

leon60 napisał(a)
szkoda... ale graby przynajmniej są bezproblemowe
zwłaszcza jak eM doktorat doktorat grabow prawie ma bo to jego działka szpecieli brak ale z grujecznikami też mi miałam problemu. Jak im za sucho było to trochę liści żółtych sie zrobiło i tyle
siakowa 21:56, 01 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
a długo rosna w tym miejscu? może im czasu trzeba?
razem z grabami na żywopłot sadzone...dostały dużo cZasu
siakowa 22:00, 01 sie 2017

jankosia napisał(a)

Przechodząc obok nich to ja też nie czuję, ale zbliżając nos do kwiatostanu... już tak :'( I marne to pocieszenie skoro pojawia się kolendra I idę o zakład że będę teraz niuchać przy każdej okazji bo tak to rzeczywiście działa jak się próbuje czegoś unikać Ale kolendra? Dlaczego w Internetach piszą o popcornie? Czemu nas wszystkich oszukują? A tak z ciekawości, co wy czujecie?

Twoje grujeczniki nie takie złe, przynajmniej jak sobie przypomnę wygląd mojego
też w tym roku jeszcze nie czuję ale w zeszłym jak zawisło to na drugim końcu ogrodu smierdzialy a ja właśnie w internetowych czytałam o kolendrze
nawigatorka 22:07, 01 sie 2017

siakowa napisał(a)
razem z grabami na żywopłot sadzone...dostały dużo cZasu
pytam bo moje po dwoch latach zaczeły dopiero wyglądać.
siakowa 20:48, 02 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
pytam bo moje po dwoch latach zaczeły dopiero wyglądać.
oj a ja pamoetam ze od poczatku byly ladnego kształtu
siakowa 21:56, 03 sie 2017

nic wczoraj nie mogłam zasnąc...i wymyśliłam że grujeczniki zostają ale odwróce od nich uuwagę...donica jednak zmieni sie w ławkę tylko nie wiem kiedy

moja lista must do jest juz taka długa ze mi zycia zabraknie