Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

nawigatorka 21:49, 04 cze 2018

A napisze jeszcze raz . Fajne masz te przejścia kolorystyczne w kwiatach. I kolejne Naparstnice stają na mojej drodze. A jak duze maja one liscie po przekwitnięciu? Ładne liscie są wtedy jeszcze czy już nie?
21:54, 04 cze 2018
siakowa napisał(a)
wieczorem...

coto masz za szałwie?
siakowa 21:55, 04 cze 2018

Jagodaa napisał(a)

To zdjęcia przypomina mi sam początek dyskusji u Ciebie Brawo, wg mnie osiągnęłaś taki efekt, jaki wtedy chciałaś .

Jest bosko. W całym ogrodzie .

PS. dzięki!
to byly czasy te dyskusje milo bardzo je wspominam i bardzo milo ze je pamietasz a jeszcze milej ze widzisz ze sie udalo buziak
siakowa 21:57, 04 cze 2018

nawigatorka napisał(a)
A dziscplanowalam upomnieć się u Ciebie o fotki
Stipa u Ciebie jak zaczarowana. Jakos ogolnie denerwuje mnie u niej ze odrasta tak mało estetycznie a u Ciebie jest piekna
haha nazboralo sie tych zdjec to wrzucilam u mnoe stipa tez ma te suche stópki ale nie widzi sie ich jak powiewa i swieci w sloncu
siakowa 22:00, 04 cze 2018

nawigatorka napisał(a)
Twoje strzeliste w trawach trochę jak moje są w trawach
domyslam sie ze chodzi o szałwie? tak tez w seslerii tylko w jesiennej
Monia81 22:02, 04 cze 2018

Piękne te łany stip falujące na wietrze konsekwentnie szłaś od samego początku z wyborami roślin, fajnie się to teraz czyta pozdrawiam
siakowa 22:02, 04 cze 2018

nawigatorka napisał(a)
A napisze jeszcze raz . Fajne masz te przejścia kolorystyczne w kwiatach. I kolejne Naparstnice stają na mojej drodze. A jak duze maja one liscie po przekwitnięciu? Ładne liscie są wtedy jeszcze czy już nie?
dIekuje faktycznie kolory chyba 3ale w warjacjach ja licze na busz naparstnic za rok bo mialamnostwo siewek mtoz je zalatwil. Liscie maja dość duze ale mniejsze np niz lisc powiedzmy funki. Nie starzeja sie brzydkl. Nawet po wycieciu kwiata sa dalej ladne. Nie zasychaja.
siakowa 22:03, 04 cze 2018

eee_taam napisał(a)

coto masz za szałwie?
czekaj.... Jakas nemorosa compacta blue czy jakos tak
22:08, 04 cze 2018
deep blue? jaka wysoka jest ...do połowy caradonny ? czy z wysokich ?
siakowa 22:10, 04 cze 2018

Monia81 napisał(a)
Piękne te łany stip falujące na wietrze konsekwentnie szłaś od samego początku z wyborami roślin, fajnie się to teraz czyta pozdrawiam
noe wiem czy konsekwentnie wiele chwilowych chciejst lądowało w donoczkach poprpstu ale dzieluje i ciesze się ze efekt jest fajny dla oczu