Dziewczyny.... Nie żeby coś, ale Kasia kłamie Może szkodniki na roślinach jakieś tam są, ale zupełnie nie zwraca się na nie uwagi przy powstającym u Kasi ogrodzie Piękny dom, który niedługo zostanie podkreślony jeszcze piękniejszym ogrodem - osobliwym jak na to forum Kasia wciela w życie nieszablonowe rozwiązania, które już dają świetny efekt Miło było zobaczyć Kasiu Twoje miejsce na ziemi Do kiedyś
I jaka fajna włascicielka wywalonego jezyka Macham Kasiu. Jakos Siakowa nie konweniuje z Twoja uroda Dla mnie bedziesz Kasia od dzisiaj
oj Sebek, podkręciłeś ciekawość, Kasia pokazuj co tam skrywasz
Cieszę się że cię poznałam całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam Przepraszam że się nie pożegnałam z wami ale żeście mi gdzieś uciekliście i już was nie widziałam Mam fotki jak z Sebkiem wybieracie trawy ale jak chcesz to ci wrzucę jutro
Fakt. Ani jezor ani siatki
Jak nie jak tak Kasia, jak chcesz by je usunąć to krzycz A jak nie to zmieniaj awatar
Historia tworzenia owego języka na pewno będzie mi się kojarzyć bardzo z tym wyjazdem - mieliśmy ubaw Kasia dzięki za ten sympatyczny wspólny wyjazd!
Siatkowa wyglada tak młodo, ze nie ma co ja po piwo do sklepu wysyłac bo i tak jej nie sprzedadzą
Wlasnie ja spodziewalam sie rogatej dziewczyny a tu anielica normalnie