Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 14:20, 04 cze 2016

frezja napisał(a)

Prawdziwa księżniczka. Znalazłam w szkółce za 49 zł...drogo ?

Jesli w donicy duza sadzonka to niesty normalna cena. Poproś o zdjecie czy duza i zapączkowana. Jesli nie to drogo
Madzenka 14:23, 04 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Różyczkę właśnie załapałam całkiemGdzie ja posadzę jeszcze?

Gosiu nie wyobrazam sobie abys w sowim enrgetycznej kolorowym ogrodzie nie miała roz. Widze u Ciebie purpury i najpiekniejsze pomaranczowe
Madzenka 14:24, 04 cze 2016

ren133 napisał(a)

A jak gęsto sadzisz te róże? Może ja bym jeszcze Artemis wcisnęła?

Za gesto...dlatego choruja na choroby grzybowe bo nie maja przewiewu , dodatkowo wytykam im wszędzie dzie trawy...sadzę co ok 50 cm al ani nie mierze ani sie nie zastanwiam. Wykopuje tam gdzie jest kawałek wolnego miejsca
Madzenka 14:26, 04 cze 2016

jolanka napisał(a)
Czy musisz tyle pokazywać? I ja mam się zdecydować na którąś? Któreś? Może wszystkie

Różyczki pikne, muszę jutro porobić zdjęcia swoim. Mają po 1, czasami po 2 kwiatki Ale pąki też

Moej nowe roze maja tez po jednym kwiatku, nie obaiwaj się za rok beda juz szalec

Ja tak kiedys ogladałam ogród AnaAn, Safoya, Robaczka , Monic. Chciałam miec ich wszytskie roze, trudno sie zdecydować
Madzenka 14:26, 04 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
Róze obejrzałam , cudne.

Bogdziu przynajmniej roze lubia moja ciezka gliniasta glebę
Madzenka 14:27, 04 cze 2016

eee_taam napisał(a)
szał różany w toku pokaż ta twoja różanke w szerokich kadrach ...co prawda taki busz jest nie fotogeniczny ...ale co tam

Przy popsutym obiektywie nie bedzie to łatwe, ale jutro postaram sie zrobic takie zdjecie, neich wiecej roz zakwitnie
Madzenka 14:28, 04 cze 2016

Kacha123 napisał(a)
Marzenko, byłam u Ciebie na przeglądzie różanym. Ech! Pięknie! Nie tylko róże piękne, ale jeszcze jak wszystkie dobrane i wkomponowane w rabaty!
Jest różnica mieć róże i mieć kompozycje różane

Kasiu przez dwa lata sadizłam roze i sadziłam .. I owszem krzewy pieknie kwitły ale widok rabat był słaby. W ubiegłym roku skoncentrowła sie na dosadzenia traw i juz w tym roku bardziej mi sie moje rożanki podobaja
Madzenka 14:29, 04 cze 2016

Marta napisał(a)
Pooglądałam różyczki. Pięknie kwitną

Marto dopeiro zaczynaja kwitnac większosć róz jeszcze w pączkach
Madzenka 14:31, 04 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
Piękna kolekcja róż nad Queen of Sweden sama się zastanawiam czy nie posadzić na szczęście oblukam ją na żywo bo siostra posadziła w tym roku i zdecyduje Słyszałam że ponoć słabo kwitnienie powtarza a u ciebie jak rośnie? zadowolona jesteś z niej?

Sadizłam ja dopiero rok temu i w ubiegłym roku groziła jeje eksmisja, mały krzak, jeden kwiat. W tym roku juz sie porzadnie rozkrzewia ale dam jej ejszcze kolejny sezon aby ja ocenić. Natomiast z czystym sumieniem polecam The Alnwick Rose, ktora za kilka dni powinna zakwitnac. To jest prawdziwa terminatorka, zdrowa, kwitnie calutki sezon , szalej z kwitnieniem, iloscia kwiatow. Rózni sie od Queen tylko minimalnie odcieniem, jest bardziej brzoskwiniowa
frezja 16:03, 04 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Jesli w donicy duza sadzonka to niesty normalna cena. Poproś o zdjecie czy duza i zapączkowana. Jesli nie to drogo

Marzenko...w 5 litrowej donicy. O zdjęcie poproszę dodatkowo