Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 21:37, 14 lis 2016

Stale w miejscu gdzie wpisuje posty mam reklamy. Gdy próbuję dokonać korekty klikam na reklame."..Nie moge w google na ipadzie zablokować reklam. Czy ktos wie jak to zrobic? W safari znalazłam , w google nie moge...
21:39, 14 lis 2016
byłam dziś w szwedzkim sklepie ...widziałam papierowe bombki origami ...nie skusiłam sie ...nie mam gustu znaczy staromodna jestem i ten sklep coraz bardziej tandetny się robi jak dla mnie

ozdób postanowiłam nie kupować ...chyba ze spotkam ładne szklane czerwone bombki ....nie gładkie ..tylko w coś pomalowane.... elegancko

Madzenka 21:40, 14 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
U nas mroz juz od kilku dni ale za to piękne słońce.tyle że dziś w południe słońce przemienił o sie w taką mgle że na 20 m widać na drodze...

Asiu gdy słońce swieci , to ja nawet czasem zapomnę odsłonić żaluzje w biurze.... Z powodu mgdy i gołoledzi odpuściłam dzisiaj joge... Wystraszyłam sie warunków. Czy czerwone wino mi zrekompensuje relaks na jodze?
21:41, 14 lis 2016
Madzenka napisał(a)
Stale w miejscu gdzie wpisuje posty mam reklamy. Gdy próbuję dokonać korekty klikam na reklame."..Nie moge w google na ipadzie zablokować reklam. Czy ktos wie jak to zrobic? W safari znalazłam , w google nie moge...

nie pomoge ..nie obsługuje forum z tabletu i z telefonu ...bo mnie wnerwia pisanie na tych ustrojstwach ...czasem tylko na nich czytam....ale o pisaniu nie ma mowy
Madzenka 21:42, 14 lis 2016

eee_taam napisał(a)
byłam dziś w szwedzkim sklepie ...widziałam papierowe bombki origami ...nie skusiłam sie ...nie mam gustu znaczy staromodna jestem i ten sklep coraz bardziej tandetny się robi jak dla mnie

ozdób postanowiłam nie kupować ...chyba ze spotkam ładne szklane czerwone bombki ....nie gładkie ..tylko w coś pomalowane.... elegancko

a ja kocham te estetykę papierowych ozdób. Czekam na dostawę z H&M
21:55, 14 lis 2016
Madzenka napisał(a)
a ja kocham te estetykę papierowych ozdób. Czekam na dostawę z H&M

wiem czytałam ale ty zawsze jesteś na czasie
nawigatorka 21:57, 14 lis 2016

No i I. Ma piękne papiery na prezenty ale ozdoby niestety plastikowe choć niektóre zdają się być szklane.ale tylko zdaja
Madzenka 22:07, 14 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
No i I. Ma piękne papiery na prezenty ale ozdoby niestety plastikowe choć niektóre zdają się być szklane.ale tylko zdaja
kupiłam zwykły papier beżowy w kolorze podłogi Stalam nad miedzianym ale się nie zdecydowałam. Może wstążki tylko miedziane dokupię Licze na giełdę w tym roku

Ps Kupiłam gwiazdę z lampka jak Twoje z Fb w kolorze miedzianym
Ewik 22:11, 14 lis 2016

Nic nowego nie napiszę :buksy wyglądają super
polinka 22:17, 14 lis 2016

Dostanę lampki choinkowe na baterie na giełdzie?