Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Basilikum 09:55, 07 sty 2017

ha ha czym to mozna sie na Ogrodowisku zarazic
ana_art 09:59, 07 sty 2017

inka74 napisał(a)
Marzenka - wielgachne dzięki. Wielka jesteś! Skopiuję sobie u siebie i posprawdzam. Morning lighta chciałam do narożnika dać. Ona wpada w niebieski odcień? Tak na zdjęciach wygląda. Mogłaby się jeszcze na jesień ładnie przebarwiać na żółto lub rudo ale nie można mieć wszystkiego. Mniejsze trawy do róż myślałam dołożyć. Ostatnio znalazłam ciekawe połączenie żurawki caramel i obsidiana, brązowej cieniutkiej trawy i kremowej róży oraz białego przetacznika. Klimatyczne.

Karpacz bardzo lubię i miło wspominam. Polecam do nauki z dziećmi. Bo oprócz nart jest sporo innych atrakcji. Gołąb duży hotel ale aqua park mają fajny i nie jakiś mega drogi. Super strefa saun. W Karpaczu mój wtedy 4-latek uczył się jeździć. Dla niego to akurat było za wcześnie ale młodsze dzieciaki zaczynają i świetnie sobie radzą. W sumie on dopiero w wieku 7 lat bardziej załapał technikę, wcześniej na krechę zjeżdżał. Jutro wybieramy się na stok w centralnej prawie Polsce w Kazimierzu. Pozdrawiamy
jeżeli masz ochotę na takiego który przebarwia się na pomarańczowo to polecam miskant purpurascens, ale on kwitnie
ana_art 10:00, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)
ha ha czym to mozna sie na Ogrodowisku zarazic
lepiej moze nie wiedzieć
nawigatorka 10:30, 07 sty 2017

Madzenka napisał(a)

Ja tez w górach nie lubię molochów, ale Golębieski ma zalete w postaci Auqua Parku a dla dzieic to raj.
Gorąco Ci było? To dobrze, znaczy sie że mocno pracowalaś
staralam sie podobno calkiem niexle mi idzie no i corka niezniechecona.
Basenów to ja mam już dość...
AgataP 11:38, 07 sty 2017

U nas dziś mróz na - 22 stopnie, co nie znaczy że suka sobie spacer darowała Widoki jak w górach, śniegu po kolana i piękne słońce
anna_t 12:04, 07 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
Gołębiewski...Patrzę na takie kolosy że wstrętem...brrr

ojej dlaczego? wesele tam miałam, miło wspominam

ja w Polsce polecam jeszcze Banie w Białce, stok dla dzieci pod samym hotelem. zreszta i dla dorosłych całkiem sporo tras
Makao_J 12:51, 07 sty 2017

Banie w Białce to znam z term. Ja nie byłam ale znajoma wkleiła foty na fb jak leży w bikini na śniegu. Ciaaaaryyy mam na samą myśl.
Kasiek 13:15, 07 sty 2017

Makao_J napisał(a)
Banie w Białce to znam z term. Ja nie byłam ale znajoma wkleiła foty na fb jak leży w bikini na śniegu. Ciaaaaryyy mam na samą myśl.

Swietne uczucie polozyc sie na sniegu, skora az parzy, jest bardzo przyjemnie
nawigatorka 14:27, 07 sty 2017

anna_t napisał(a)

ojej dlaczego? wesele tam miałam, miło wspominam

ja w Polsce polecam jeszcze Banie w Białce, stok dla dzieci pod samym hotelem. zreszta i dla dorosłych całkiem sporo tras
nie lubię takich nieklimatycznych Młochów.wole mniejsze anonimowe bardziej miejsca.
Serio miałaś tam sesele?
Makao_J 16:07, 07 sty 2017

Kasiek napisał(a)

Swietne uczucie polozyc sie na sniegu, skora az parzy, jest bardzo przyjemnie

Aaaaaaaaaaaaaaała