Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 00:01, 22 lip 2015

agam napisał(a)

To lepiej obchodź tą ławkę z daleka. Idealnie masz, Perfekcyjna Pani Buszu Kontrolowanego .

Hi hi Busz Kontrolowany to dobra nazwa na watek
Madzenka 00:07, 22 lip 2015

Ensata napisał(a)
Kurcze, ja serio nie rozumiem tego niszczenia przez psy. Mam jednego psa idiotę i nawet on, wie, że nie wolno, koniec kropka. Ziemia świeta. Ale moje psy są wyprowadzane na regularne spacery do lasu. Poświęcamy im dużo uwagi, duży jest po szkoleniu, maly załapał się z klucza na zasady. Przy psie konsekwencja i nie ma problemu.

Bullterier w ogóle jak widzi paczke z roślinami, to się cieszy, macha ogonem i leci za mną, "o, pancia jest zadowolona, to musi być duża RZECZ"

Tytus po moim powrocie z pracy zna rytuał: najpier krotki spacer z nim, potem Pani je, potem siada na którko na O a potem idzie z Tytusem do ogrodu. Wtedy zaczyna sie taniec szczęscia w przedpokoju a gdy ten codzienny rytuał cos nam zaburza to chodzi zdziwiony i nawet pofukuje poganiajcie do wyjscia
Oba moje psy na widok zakładanych rękawiczek gumowych podskakiwały z radosci ale ogród to ZIEMIA ŚIĘTA. Aczkolwiek swój 1 M ziemi przy płocie ma, specjalnie dla niego wysypanych kamieniem płukaniem a nie ostrym grysem granitowym.
ana_art 00:08, 22 lip 2015

a ja wczoraj czytałam artykuł 'pies do ogrodu', jaka rasę wybrać i przy niektórych było napisane nie biega wzdłuż ogrodzenia
Madzenka 07:01, 22 lip 2015

ana_art napisał(a)
a ja wczoraj czytałam artykuł 'pies do ogrodu', jaka rasę wybrać i przy niektórych było napisane nie biega wzdłuż ogrodzenia

O są takie? Ana a czyplanujesz pieska?
siakowa 07:04, 22 lip 2015

nawigatorka napisał(a)

Ja tak próbowałam ukorzenic.ale trzy razy teraz się udało-ale.trzeba sporo.podlewać przez początkowy okres- jak.codzienny solidny deszcz.

ja obciete wsadzam do wody i stoją tak jakiś czas i piękne korzonki wypuszczają
nawigatorka 07:35, 22 lip 2015

siakowa napisał(a)

ja obciete wsadzam do wody i stoją tak jakiś czas i piękne korzonki wypuszczają

Moje tak zaczęły gnic.
siakowa 07:41, 22 lip 2015

nawigatorka napisał(a)

Moje tak zaczęły gnic.

ło a moje będę dziś sadzić..
nawigatorka 07:48, 22 lip 2015

siakowa napisał(a)

ło a moje będę dziś sadzić..

Jak Zauważyłam że coś się dzieje to posadziłam i jest ok.
Ensata 08:19, 22 lip 2015

Madzenka napisał(a)

O są takie? Ana a czyplanujesz pieska?
Tak Bullterier mój, chociaz to dziwne nie biega w ogole, klapnie na 4 literach i szczeka, stojąc. Dog Niemiecki miał ściezkę jak Ty, bo to moim zdaniem natura psa. Myślę, że biegają głównie myśliwskie i terriery. Chociaż owczarki niemieckie też widzę galopujące.
Pszczelarnia 08:31, 22 lip 2015

Ja bym dała jednakowe kwadraty laurowiśni jak gabiony. Zróżnicowanie wysokości kostek może wprowadzić chaos. A u Ciebie w ogrodzie dużo się roślinnie dzieje, więc taka laurowiśnia niech będzie stałym, równym szkieletem.

Czy to ten 'Otto Luyken'?