Zatem trąbimy!!!! Uwaga uwaga spotykamy sie pod iglicą. Głosujemy czy w sobotę czy w niedziele. Wg mnie w sobote z samego rana będzie mozna cos kupic ... Ale czy ja zdąze wrocić do Wrocławia??
Ja uwielbiam Evergoldy , ale mam posadozne rzędem i powiem ci ze to olbrzymie potwory u mnie! Teraz maja średnice minimum 60 cm. Hakone to pikus.
Zachowują sie po zimie podobnie jak ice dance, trzeba je przyciąc. W tym roku w ogole nie przycięłam po zimie bo były piekne to zaczeły brązowieć, więc przyciełam gdy zaczeły wypuszczać młode liscie
Oj tam oj tam, raz w sezonie wykonują mi gratisowe nawozenie salonu.... Tylko jak prysną roundapem kiedys to sie nie wypłacą za zniszczenie żywopłotu grabowego. Musze sie M zapytac czy mozna rosliny w ogrodzie ubezpieczyć....
Soja, rzepak, kukurydza, bawełna.... I wiele wiele innych. I ja bym chyba zniosła nawet to GMO ale opryski roundapem po tych roslinach skoro to jest zabojcze dla chwastow, tego nie zniosę... A potem ja jem pyszne tacos....
Ale nazwa soya roundapready jako odmiana godna zakupu...eh schroni wg terminologi mojego taty sam sie otwiera...
Najciekawsze, ze próbowali zablokować oznaczanie produktow modyfikowanych genetycznie na opakowaniach
Czy rosna? Rosną i maja sie świetnie, zawsze w sezonie mam buksy w donicach. Ale potem zima padają i nawet łagodne zimy uśmiercają je . Nie ma opcji osłaniania przed mrozami, nic nie pomaga... Trzeba je orzechować w zimnym jasnym pomieszczeniu ale na zime najlpiej je zadołować w ogrodzie.