Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Lukasz2013 20:10, 23 lis 2015

I ja
malgorzata_s... 20:11, 23 lis 2015

Lukasz2013 napisał(a)
I ja

Bea 20:14, 23 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

To kiedy się umawiamy? Nie wiem co kupić na to wiankowanie? Czy każdy sobie przywiezie podkład i co tam chce na wianek, czy może kupić coś hurtem? Muszę chyba Marzenkę zapytać.

Lepsza opcja, że każdy coś przywiezie, tak aby można było zrobić wianek.
Podkład i dodatki.
Sebek dorze radzi. System wymiany zawsze się sprawdza. Jakieś kwiatki, szyszki, wstążki i takie tam.

Najważniejsze pistolety do kleju i klej, jak ktoś ma to dobrze wziąść - im więcej tym lepiej.

5 może być.

malgorzata_s... 20:21, 23 lis 2015

Bea napisał(a)

Lepsza opcja, że każdy coś przywiezie, tak aby można było zrobić wianek.
Podkład i dodatki.
Sebek dorze radzi. System wymiany zawsze się sprawdza. Jakieś kwiatki, szyszki, wstążki i takie tam.

Najważniejsze pistolety do kleju i klej, jak ktoś ma to dobrze wziąść - im więcej tym lepiej.

5 może być.

Suuuuper
20:52, 23 lis 2015
Sebek dobrze radzi z tymi Tychami ...tam trzeba w sobote albo w niedziele z rana zajechać

jak nie macie nic przeciwko to może i ja na chwilke się wproszę ...wiankować nie planowałam w tym roku ...ale ..kto wie?
Kasik 20:52, 23 lis 2015

Ja mam za daleko, bo przyjechałabym na pewno. No i materiału u mnie dostatek. Ale będę się z Wami solidaryzowała i 5- go usiądę do moich wianków i sałatki też namieszam.

Buziolki
Katkak 21:08, 23 lis 2015

Gosiaczek ależ cudny ogród w zimowej szacie. Za cholerę nie mogę się połapać gdzie pstryknęłaś te dwa pierwsze zdjęcia . Szkoda, że nie mam bliżej, powiankowałabym z Wami .
Milka 21:11, 23 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
TO CO PASUJE 5.12?

Kto chętny niech pisze Ciasto upiekę sałatkę namieszam Zapraszam

Ale super sie zapowiada..to zamieszanie salatki rozwaliło mnie
malgorzata_s... 21:22, 23 lis 2015

eee_taam napisał(a)
Sebek dobrze radzi z tymi Tychami ...tam trzeba w sobote albo w niedziele z rana zajechać

jak nie macie nic przeciwko to może i ja na chwilke się wproszę ...wiankować nie planowałam w tym roku ...ale ..kto wie?

Plany zawsze można zmienić Zapraszam.
malgorzata_s... 21:24, 23 lis 2015

Kasik napisał(a)
Ja mam za daleko, bo przyjechałabym na pewno. No i materiału u mnie dostatek. Ale będę się z Wami solidaryzowała i 5- go usiądę do moich wianków i sałatki też namieszam.

Buziolki

Kasiu jak piszę o wiankowaniu to o Tobie myślę Twoje wianki to mistrzostwo
Będziemy myśleć cieplutko