Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

20:52, 29 kwi 2016
teraz trzeba focić tulipany ...już masz fajne kępy ...
te same ma też nawigatorka ...pisała ze sie u niej dobrze namnażaja ..zapisałam sobie do kupienia jesienią Exotic Emperor! ))

malgorzata_szewczyk napisał(a)

malgorzata_s... 21:03, 29 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
teraz trzeba focić tulipany ...już masz fajne kępy ...
te same ma też nawigatorka ...pisała ze sie u niej dobrze namnażaja ..zapisałam sobie do kupienia jesienią Exotic Emperor! ))

U mnie drugi sezon więc nie wiem czy się mnożą. nie zaobserwowałam
Katkak 21:06, 29 kwi 2016

Gosiaczek prośbinkę mam - możesz zrobić zdjęcie malutkich pysznogłówek? Coś mi tam wychodzi, ale to chyba nie one. Wolę się jednak upewnić. Wzięły i zniknęły, czy co? U Ciebie jak zwykle ślicznie i porządeczek. A te granatowe brateczki prześliczne .
21:09, 29 kwi 2016
malgorzata_szewczyk napisał(a)

U mnie drugi sezon więc nie wiem czy się mnożą. nie zaobserwowałam

ale jak w drugim sezonie taki ładny dalej to warto! ...może poszukaj zdjecia z zeszłego roku i zagadka sie wyjaśni ))
Ewa777 21:10, 29 kwi 2016

Mnie też zawsze zaskakuje ten porządeczek u Ciebie Chwasty mają u Ciebie zakaz wstępu
malgorzata_s... 21:10, 29 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Gosiaczek prośbinkę mam - możesz zrobić zdjęcie malutkich pysznogłówek? Coś mi tam wychodzi, ale to chyba nie one. Wolę się jednak upewnić. Wzięły i zniknęły, czy co? U Ciebie jak zwykle ślicznie i porządeczek. A te granatowe brateczki prześliczne .

Jutro zrobię
malgorzata_s... 21:11, 29 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

ale jak w drugim sezonie taki ładny dalej to warto! ...może poszukaj zdjecia z zeszłego roku i zagadka sie wyjaśni ))

problem w tym że jesienią chyba dosadzałam
malgorzata_s... 21:12, 29 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)
Mnie też zawsze zaskakuje ten porządeczek u Ciebie Chwasty mają u Ciebie zakaz wstępu

Ewuniu chwasty są i to w sporej ilości Dzisiaj nawet pokrzywy znalazłam
malgorzata_s... 21:22, 29 kwi 2016

No i racja, dosadziłam a białe zwykle okazały się jednoroczne nie ma ani jednego. To miejsce w zeszłym sezonie

i teraz
21:34, 29 kwi 2016
aaa widzisz czyli sie rozrastają ...jednak koniecznie trzeba mi je kupić!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies