Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Milka 16:28, 08 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Białą monardę miałam zamówioną ale chyba zapomnieli w bylinowym
Pampasowe u Ciebie przezimują? Ja też dążę do pielęgnacji tylko ale stale mnie coś skusi Na szczęście mam mniej miejsca

No masz juz gąszcz mam 1 pampasową, 4 lata żyje, ale doczytałam, że nie zakwitnie....ale, juz nie ma mrozów, susza, to może...
17:45, 08 paź 2015
U mnie novalis ma około 1m -1,2m ..ale ciełam tak jak wielkokwiatowe potem w czerwcu też wycinałam nisko pędy

W niedziele Marzena będzie robić porównanie Lavender ICE -Novalis ...dla mnie kolor ten sam. Lavender Ice niska 30-50cm

Ania- MałaMI ma Lavender Circus ...i też się o niej dobrze wypowiada

miejsce znajdziesz ..warto mieć róże

17:52, 08 paź 2015
ale szukaj tez miejsca dla Mounstead Wood - ta krzaczasta jest do 1m wysokości ale i średnicy krzaka też

Będzie Pani zadowolona!!!
malgorzata_s... 18:37, 08 paź 2015

Milka napisał(a)

No masz juz gąszcz mam 1 pampasową, 4 lata żyje, ale doczytałam, że nie zakwitnie....ale, juz nie ma mrozów, susza, to może...

No to niech kwitnie
malgorzata_s... 18:38, 08 paź 2015

eee_taam napisał(a)
ale szukaj tez miejsca dla Mounstead Wood - ta krzaczasta jest do 1m wysokości ale i średnicy krzaka też

Będzie Pani zadowolona!!!

Justyś wiem że warto mieć róże. Tylko gdzie?
zbigniew_gazda 18:50, 08 paź 2015

Wszystko zwyogladane Gosiu. Cudnie i widać że pompa ręczna zrobiła robotę bo suszy nie widać wcale.
JulkAd 18:51, 08 paź 2015

Ławeczka z hortkami super, ale ta pajęczynka z werbeny równie rewelacyjna...na herbatkę po góralsku się nie załapałam, ale może następnym razem
malgorzata_s... 18:53, 08 paź 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Wszystko zwyogladane Gosiu. Cudnie i widać że pompa ręczna zrobiła robotę bo suszy nie widać wcale.

Zbyszku pompa pomogła ale w końcu wody i tam zabrakło. Uruchomiliśy studnię nie używaną
malgorzata_s... 18:54, 08 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Ławeczka z hortkami super, ale ta pajęczynka z werbeny równie rewelacyjna...na herbatkę po góralsku się nie załapałam, ale może następnym razem

Dzięki Juleńko Też lubię tę pajęczynę
20:07, 08 paź 2015

Justyś wiem że warto mieć róże. Tylko gdzie?

najlepiej tam gdzie najwięcej siedzisz bo ładnie pachnie

zima przed tobą coś wymyślisz ...MW lepiej mieć niż te fioletowe - ale one z kolei dobrze z werbeną wyglądają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies