Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kasiek 14:53, 10 lip 2016

roma2 napisał(a)
Szalona jesteś . Przepraszam, ale jak ktoś (ja) ma drzewka o średnicy kciuka, co je można sekatorkiem od niechcenia potraktować, to to co Ty wyprawiasz jest trudne do ogarnięcia rozumkiem czekającego na "duże coś" w ogrodzie. Ale ja zaczynam ogrodowo cierpliwa być. W życiu niekoniecznie...

Nawet nie wiesz jak uwielbiam Twoje wpisy I chociaz caluje sie tylko z Ewa...to teraz i Ciebie buzne...cmokne...pocaluje
Kasiek 14:54, 10 lip 2016

nebel napisał(a)
Podoba mi się bardzo Twoja kreatywność. Lubię ludzi z wyobraźnią. Pozdrawiam

Nebelku
Kasiek 14:56, 10 lip 2016

elka_ napisał(a)
Uff doczytałam do końca i nie wiem co powiedzieć, po prostu zatkało mnie.

Kasiu, cudny ogród, cudne zdjęcia, jesteś odważną ogrodniczką... koparka, piła na dodatek z ogromną wiedzą, zapisałam sobie mnóstwo porad ogrodniczych

Bawarię pokazujesz od pięknej strony, zdjęcia mnie oczarowały.

Współczuję z powodu powodzi jakiej doświadczyłaś Ty, Twoi znajomi i Twój ogród. Na szczęście najgorsze za Tobą i widać, że z wielką energią wprowadzasz zmiany i ład wokół siebie

Na koniec muszę wyznać, że zaraziłaś mnie miłością do Rubensa, już mam dla niego miejsce w moim ogrodzie, mam nadzieję, że nie zawiedzie mnie

Pozdrawiam cieplutko
i będę zaglądać

Nie wiem co powiedziec, a raczej napisac
Dziekuje za mile slowa, dziekuje za zakup Rubensa, za czytanie postow i...No fajnie ze jestes
Kasiek 14:58, 10 lip 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Kasiu, najtrudniej się zdecydować na radykalne zmiany, a Ty masz to już za sobą.
Rubens już w przyszłym roku będzie znów wielki, a Edenka wyzdrowieje

Ja podejmuję decyzję odnośnie cięcia Flammentanz już dwa tygodnie i pewnie jeszcze to potrwa.

Otoz to Basienko Roslin nie ukatrupilam tylko odmlodzilam

Flammentanz bardzo lubie
Kasiek 15:00, 10 lip 2016

Urszulla napisał(a)
zmiana moja edenka to jednak edenka więc pójdzie tam gdzie ma być jako pnąca, a na miejscu potwora będzie julia renesansowa poulsena życzę owocnych zmian ja też w transie

Rany to sie dopiero dzieje
Kasiek 15:03, 10 lip 2016

eda napisał(a)

Bbboskie różyczki kolorek nieziemski katalpy szkoda ach.. mi też gałąź tulipanowca połamały wiatro deszcze ostatnio ..psiunia kochana jak mamusia tak samo kocha kwiotki

Edytko moja
Szkoda kazdej rosliny, kazdego drzewa zniszczonego przez zywiol, ale co zrobic...
Psiurek szooondzi w calym ogrodzie i wacha kwiaty
Ostatnio poprzynosil mi wszystkie tabliczki z nazwami roz do domu....On pewnie czytac chce...a ja teraz nie znam nazw swoich roz....
Kasiek 15:32, 10 lip 2016

Troche ogrodowo? mam nadzieje ze nie powtorze fotek...

Kasiek 15:34, 10 lip 2016

Kasiek 15:38, 10 lip 2016

Moj ulubiony

ten ma 1.70 wysokosci...NN.

Basilikum 15:38, 10 lip 2016

a jak poworzysz to wcale nam nie zaszkodzi a wiekszosc nawet nie zauwazy