Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kawa 14:10, 26 sty 2017

Kasiek napisał(a)

Poczekam na obrosniety plot i wpadne

ha no tak będziesz taką matką chrzestną
Kasiek 14:39, 26 sty 2017

Kawa napisał(a)

ha no tak będziesz taką matką chrzestną

I Amen.

Kasiek 14:58, 26 sty 2017

Lubie roz w ogrodzie i mysle zeby w tym sezonie dodac jeszcze roz biskupi i krolewski fiolet...
i takie tam

Kasiek 15:01, 26 sty 2017

Kawa 15:11, 26 sty 2017

chciałabym już tak słonecznej pogody
śliczne te róże
AgataP 18:05, 26 sty 2017

A ja na jesieni przesadziłam Leosia pod Edenkę - sama jestem ciekawa tego połączenia. Mam jeszcze louis odier ale za chiny nie mogłam dopasować niczego do jego koloru więc dostał w nogi białe
Też uwielbiam róż i fiolet i biały - całą bylinówkę wszak mam tylko w tych kolorach no i różankę Jestem ciekawa tego roku u siebie i innych...

Kasia co to masz za lilie? wysokie czy niskie? chciałabym wsadzić takowe w peonie - myślisz to dobry pomysł? peonie czerwiec, a lilie chyba lipiec w kwitnieniu
Kasiek 18:10, 26 sty 2017

Pozwole sobie na przeniesienie kawalka rozmowy u Agatki...

Szkoda ze ludzie tak malo chwala sie chwilka odpoczynku i relaksu w ogrodzie
Ja kupilam sobie nowe meble i mam zamiar z nich korzystac, czytac ksiazki, obserwowac ptaki, motyle i robale, sluchac trelow morelow ptakow i patrzec w chmury. A nawet, gdy trzeba bedzie, to i w nosie se podlubie

Ale Kasiu ja już w tym roku wprowadziłam sobie to w życie, jak tylko powstało zadaszenie na tarasie to wyciągnęłam stare, ale wygodne fotele i raczyłam się na zmianę winem, lekturą ogrodniczą i pięknym otoczeniem lub wszystkim na raz miło tak korzystać z życia
Moja Mama docenia cień katalpy i wygodny wiklinowy fotel, a o zachodzie słońca lubimy siedzieć na ganku w cieple promieni i snuć sobie opowieści z dni minionych

I tego Wam kochani zycze w tym nowym, za chwile zaczynajacym sie sezonie ogrodowym...
Chwili wytchnienia i zatrzymania sie w tym pedzie, spokoju i zaciekawienia, radosci z kazdej rosliny i celebrowania kolorow i zapachow...
Kasiek 18:12, 26 sty 2017

Kawa napisał(a)
chciałabym już tak słonecznej pogody
śliczne te róże

Dziekuje Wiosna juz niedlugo, jeszcze troszeczke
Kasiek 18:17, 26 sty 2017

AgataP napisał(a)
A ja na jesieni przesadziłam Leosia pod Edenkę - sama jestem ciekawa tego połączenia. Mam jeszcze louis odier ale za chiny nie mogłam dopasować niczego do jego koloru więc dostał w nogi białe
Też uwielbiam róż i fiolet i biały - całą bylinówkę wszak mam tylko w tych kolorach no i różankę Jestem ciekawa tego roku u siebie i innych...

Kasia co to masz za lilie? wysokie czy niskie? chciałabym wsadzić takowe w peonie - myślisz to dobry pomysł? peonie czerwiec, a lilie chyba lipiec w kwitnieniu

O, az jestem ciekawa tego polaczenia Odier z bialym, mysle ze bedzie pieknie.
Pojde w tym roku w te polaczenia, a przynajmniej tak planuje,.
Lilie mam i wysokie i niskie, niestety bez nazw i szczerze powiem ze nie wiem czy w tym roku sie pokaza. Mam ciezka gline, cebulowe u mnie sa tylko rok

Mysle ze moze byc ciekawie, peonie i lilie, dodalabym w to jeszcze..koperek i szczypiorek Tak, dobrze przeczytalas
AgataP 18:36, 26 sty 2017

Kasiek napisał(a)

O, az jestem ciekawa tego polaczenia Odier z bialym, mysle ze bedzie pieknie.
Pojde w tym roku w te polaczenia, a przynajmniej tak planuje,.
Lilie mam i wysokie i niskie, niestety bez nazw i szczerze powiem ze nie wiem czy w tym roku sie pokaza. Mam ciezka gline, cebulowe u mnie sa tylko rok

Mysle ze moze byc ciekawie, peonie i lilie, dodalabym w to jeszcze..koperek i szczypiorek Tak, dobrze przeczytalas

na szczypiorek miejsca już nie ma, mam go w innych miejscach na rabacie ale koperek byłby cudny taki zielono-limonkowy i taki leciutki najpierw będzie w warzywniku, ale nic nie stoi na przeszkodzie by się rozniósł dalej