Dzien dobry pani dzien dobry
Wczoraj wieczorem zachwycalam sie Twoimi brzozami i innymi zakatkami, piekny, zadbany ogrod masz, warto tam zagladac i czerpac inspiracje
W takich chwilach spadajacych platkow i grochowki z kociolka fajnie, ze jest zima Ja wlasnie wrocilam ze spaceru i nacieszylam oczy sladami zwierzat na sniegu. Ile ich tu jest No i stwierdzilismy, ze na szczescie omijaja nasz ogrod
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Iza ja lubie kazda pore, kazdy miesiac, kady czas ma cos pieknego w sobie, trzeba tylko nauczyc sie to...Widziec
Zima to iskry i skrzypienie pod butami, to piekna para z ust...Ostatnio robilismy z Zonem zawody, kto dluzsza pare z ust pusci Zabawy i smiechu co niemiara
A balwany? Rany balwany, je tez trzeba koniecznie ulepic, kiedy Ty lepilas i marchewke jako nos w glowe mu wsadzilas ?
Slady...uwielbam las zima i chodzenie po sladach, Ty tez masz tam ogromne tereny praawda?
Iza pamietam jak pare lat temu, jakos na poczatku jak zaczelam byc na Ogrodowisku, kolezanka znalazla w lesie slad. Poszlam z nia bo z tego co mi opisywala, byl ogromniasty. I rzeczywiscie byl. Pokazywalam fotki tutaj na forum i z dziewczynami snulysmy hipotezy...bo ten slad byl naprawde ogromny, nigdy wczesniej i pozniej nie natknelam sie na taki odcisk... I byl tylko jeden. Wielkosci okolo 50 cm.
Smiej sie smiej, nam wtedy do smiechu nie bylo.
Niestety fotek nie mam ( skasowaly sie w starym komputerze) i watek na ktorym to pokazywalam, tez juz nie istniej, usunelam go.
Kasiu! I o to w życiu chodzi! O celebrację miłych chwil i nowe doznania! Kiełbaska z ogniska zdecydowanie smaczniejsza niż z grilla, a micha grochówki czy kapuśniaku to wtedy delicje! No i coś na rozgrzewkę, konieczne kielonek 45%.
Kuligu zazdroszczę! Niech Wam się szczęści i dobrze wspomina!
A na Rubensa jeszcze poczekamy!
Piekny plot bedziesz miala, najpiekniejszy. Zobaczysz ze ludzie beda przystawac i chwalic to cudo Tylko troszke musisz na nie poczekac, troszke cierpliwosci
Haniu bedzie i cos na rozgrzewke, rodzinka z Polski mnie zaopatrzyla, bedzie i aroniowka i jarzebiniowka a i winko grzane w termosie tez sie zmiesci Kazdy dostanie po kieliszeczku, na wyprobowanie Polskiej gosciny i humoru, a jakze
I konie parskac beda w takt muzyki i piane z pyskow bic i sanie w futra okutane beda sie po lasach wic ...
Zeby sie tylko snieg nie roztopil. Amen.
Haniu racja, Ty tez masz montanke, pamietam jak kupilas Wiec teraz czekamy razem do wiosny i ...witaj w klubie Rubensowych pan