Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kasiek 12:52, 31 paź 2017

Mixtoorka napisał(a)
Ale śliczna choineczka A krople szklane sama robiłaś ? Czy kupujesz? Bardzo elegancka choinka.

Krople rosy kupilam i jeszcze w tym roku dokupie, pieknie sie prezentuja na kazdej dekoracji. A na choince po prostu sa cudne, odbija swiatlo lampek i pieknie sie iskrza

Tak robilam choinke w tamtym roku ( to rowniez sciaga dla mnie, bo to juz przeciez niedlugo )

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6483-bawarka?page=250&quoted_post_id=2936842
Kasiek 13:07, 31 paź 2017

Kawa napisał(a)
Kasiuuuuu
nnnnooo miej litość!!! już o choince myślisz?????

kapustka śliczna w ogóle nei wygląda jak kapustka

ściskam

A mysle Chodzac po lesie zbieram szyszki do dekoracji, bede je malowac Szukam najpiekniejszego mchu, na cuda i wianki i inne pieknosci Patyki i galazki, by na nich powiesic gwiazdy z nieba
Kapustka jest piekna, juupi
Kasiek 13:14, 31 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Świetna ta zimna porcelana, a powiedz masz doświadczenie jak się sprawuje potem na zewnątrz pod gołym niebem, bo można by fajne rzeczy do ogrodu zrobić

Sylwia, nie wiem, bede ja robic pierwszy raz. Opinie dziewczyn ktore ja juz robily, sa pozytywne, mysle wiec ze napewno warto sprobowac Widzialam tez te porcelana pomalowana, pociagnieta lakierem wiec...
Jak chcesz to podesle Ci w prywatnych wiadomosciach linka do bloga dziewczyny, ktora w bardzo fajny sposob opisuje i pokazuje swoje prace
Kasiek 13:28, 31 paź 2017

abiko napisał(a)

Też byłam, kilkanaście lat temu i też się zakochałam
Fotki jak zwykle obłędne

Abiko Bylas i nie zajrzalas do mnie ? Piekne miejsce prawda? Piekne jezioro, swietne trasy i widoki...Patrz jaki ten swiat jest maly

Kasiek 18:19, 31 paź 2017

Cieplutko i przyjemnie, pachnie lasem w calym domu ...
Magleska 18:26, 31 paź 2017

Kasiek napisał(a)

Krople rosy kupilam i jeszcze w tym roku dokupie, pieknie sie prezentuja na kazdej dekoracji. A na choince po prostu sa cudne, odbija swiatlo lampek i pieknie sie iskrza

Tak robilam choinke w tamtym roku ( to rowniez sciaga dla mnie, bo to juz przeciez niedlugo )

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6483-bawarka?page=250&quoted_post_id=2936842

Te krople rosy to klejem na gorąco się przykleja ? .... przecudna Twoja choinka .....odgapię troszkę
Ciekawe ,czy te krople kupię u nas ..... hmm ....
gosika67 18:27, 31 paź 2017

Składam gratki na 500-setkę, oby tak dalej Kasiu.
Kasiek 18:36, 31 paź 2017

Magleska napisał(a)

Te krople rosy to klejem na gorąco się przykleja ? .... przecudna Twoja choinka .....odgapię troszkę
Ciekawe ,czy te krople kupię u nas ..... hmm ....

Tak, klejem na goraco. W sumie mozna pozniej je odkleic i uzyc ponownie. Odgapiaj, bardzo mnie to cieszy Takie krople widzialam i w Polsce, ostatnio nawet w sklepie Kik i Pepko, poszukaj a napewno znajdziesz
Pamietaj zeby pokazac swoja choinke
Kasiek 18:37, 31 paź 2017

gosika67 napisał(a)
Składam gratki na 500-setkę, oby tak dalej Kasiu.

Ty mi nic nie skladaj tylko odczytaj wiadomosci prywatne
Radziu2013 19:40, 31 paź 2017

Gratki z okazji 500

No popatrz byłem dzisiaj w Kiko i były już ozdoby świąteczne, ale że to było tylko takie ogarnięcie asortymentu w przelocie to i nie zauważyłem tych kropelek. W Jysku też już co nie co na wystawie Ale ja czekam na Cerfa i Casto, do tamtych sklepów mam za daleko.

Fiu,fiu ale piękna choineczka U mnie ( a raczej u babci bo tam zawsze wszystko ubieram) główna choinka tradycyjnie czerwono biała a druga miała byc właśnie biało srebrna, ale jak z tym wyjdzie to zobaczymy...

A tą porcelanę to się wypala?