Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą » Edycja postu

Ogród z rzeźbą

Zana 21:43, 09 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Ulala jak pięknie, cudownie, prześliczne tulipanowo Szkoda, że przekwitają.
Za fotkę dziękuję, ale nie widzę, żeby było napisane co to za odmiana Może na drugiej stronie kartki? A gdzie je kupowałaś? Bardzo mi na nich zależy

Kawał roboty wykonałaś. Nic Cię nie boli po takim wysiłku?

Dobrej nocy

Edit. Teraz u siebie na wątku doczytałam co napisałaś, że bez nazwy
Ale pamiętasz gdzie kupiłaś?

I tak chyba Ty jesteś mistrzynią ilości pięknych odmian, u Ciebie spektakl goni spektakl.
Te nn kupowałam chyba w "moim" co. Bo one chyba nie z lidla, a kupowałam tylko w tych dwóch miejscach.
Czy boli? Ogólne utyranie odczuwam, trochę kręgosłup od targania worów, ale generalnie ta robota mi nawet chyba służy. Wszystko mi się wreszcie rozruszało po zastoju zimowym.
Zana 21:45, 09 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Piękne zestawienia kolorystyczne tulipkom zrobiłaś.
Szkoda, że raz na tydzień je widujesz

Dziękuję Iwonko! Też mi szkoda, nawet takie myśli mam, że po co ja to nawsadzałam jesienią, jak ich teraz prawie nie widzę. Ale zdjęć sobie natrzaskałam, będę zimą oglądać, a co!
Zana 21:46, 09 maj 2016

anbu napisał(a)

A zamęczaj nas jeszcze. Takimi widokami to ja lubię być zamęczana Cudnie

Dzięki, dzięki. Mam jeszcze jedną serię z niedzieli (bo ta była z soboty), to któregoś dnia wkleję. Zamęczę!
Zana 21:47, 09 maj 2016

ANNA1976 napisał(a)

Aniu, piękne

Aniu, dziękuję, cieszę się
Zana 21:48, 09 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Ślicznie

dzięki
jolanka 21:48, 09 maj 2016

Zana napisał(a)

Uwierz mi, że straasznie mi z tym ciężko. Zazdroszczę wszystkim, którzy maja ogród koło domu.

Ale pomyśl. Cały tydzień ładujesz akumulatory, nastrajasz się pracujesz koncepcyjnie,,,a jak wpadasz po tygodniu na działkę, to wszystko fruwa, roślinki stęsknione nie śmieją się przyznać, że coś im dolega, więc na wyrywki prują do słoneczka, do swojej Pani,
A my co, wstajemy rano, wyglądamy, czekamy na nastrój, pijemy kawkę, wracamy do środka, patrzymy przez okno, na termometr, na roślinki, a one wściekłe, że się obijamy zamiast im dogadzać, rozrabiają
Zana 21:49, 09 maj 2016

inka74 napisał(a)

Śliczne te ciemne - jaki one mają kolor dokładnie? Na zdjęciach bordowo czekoladowe ale monitor może przekłamywać kolory

Iwonka te ciemne to taka bardzo ciemna purpura, podbite trochę fioletem.
Zana 21:51, 09 maj 2016

Marga napisał(a)
A ja nie czuję się zamęczona fotami Jeszcze bym pooglądała, szczególnie jak ktoś ma rękę do fotografowania, a ogród jest taaaaaaaki piękny

Oj tam, oj tam piękny. Bardziej chyba ta ręka do fotografowania się udała
Zana 21:52, 09 maj 2016

Dominika11 napisał(a)
piękne tulipki
ja też lubię nawet bardzo oglądać fotki

Dziękuję Domi, fotki różne jeszcze będą i druga seria "lasu tulipanów" też będzie
Zana 22:01, 09 maj 2016

Kasia_CS napisał(a)
Postanowiłam, że jak trafię na jakiś w miarę krótki wątek (przeraża mnie, że większość ma po kilkaset stron hihi ), a Twój był u góry w nieprzeczytanych z zaledwie 40 kilkoma... więc się rzuciłam, żeby przeczytać od deski do deski Potem mi już kopara opadła jak zobaczyłam, jak krótko prowadzisz swój temat a już taaaaki długi a jak zobaczyłam rzeźbę to już przepadłam - przepiękna!!!

A co do Twojego miejsca na ziemi, to widać, że masz dryg - świetnie zagospodarowujesz tą przestrzeń

Ja zarejestrowałam się parę dni temu, ale wcześniej nie podczytywałam forum i trochę się gubię jeszcze.. a tyle ogrodów do obejrzenia!!

Kasiu, witam Cię nowa forumowiczko Doskonale Cię rozumiem, mnie kilkusetstronowe wątki też w pewnym sensie przerażają. Niektóre przeczytałam od deski do deski, a niektóre wyrywkowo. To zajmuje niestety bardzo dużo czasu, którego ciągle brak. Ja sama długo zwlekałam z ujawnieniem się na forum, oglądałam po cichu. Sama jestem zaskoczona, jak mi ten watek pędzi, ale to bardzo miłe, że tyle osób tu zagląda. Co do komplementu na temat mojego miejsca, to dziękuję, ale na forum jest naprawdę mnóstwo o wiele piękniejszych ogrodów. Sama się przekonasz. Zadumana dama spod magnolii dziękuje za komplement