Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie » Edycja postu

Ogród w remoncie

Margerytka40 10:30, 31 sty 2017

Wracając do frontu to może nie kombinować i przeciągnąć tę rabatę aż pod samo okno?. Początkowo chciałam tam coś innego wsadzić ale teraz myślę żeby nie kokosić i zostawić tak . Co najwyżej dać pod to okno trochę wyższe te bukszpany.Co o tym myślicie?

Margerytka40 10:56, 31 sty 2017

Patrząc na ten projekt nasunęło mi się jeszcze jakieś drzewo w tle bo jakoś tam pusto a przy iglakach może wtedy rh?Ciekawe co Bogdzia na to ? Muszę skonsultować .

makadamia 11:09, 31 sty 2017

Asiu, dokładnie to chciałam zaproponować

A czemu Ci działki szkoda na tą trampolinę czy basen?
Mnie w sumie też trochę szkoda było tego pomysłu z dwoma planami, ale druga opcja to postawienie ich w tym "pokoju" od ulicy, a basen od frontu działki, nawet jeśli będzie osłonięty, to jednak kiepski pomysł.
Margerytka40 11:29, 31 sty 2017

Ja te sprzęty , że tak powiem traktuję trochę jak zło konieczne . Jak się ma dziecko inaczej się nie da. Pewnie za kilka lat ich nie będzie ,mnie one nie są potrzebne
Od ulicy Asiu to będzie raczej trudne przynajmniej jeśli chodzi o basen. Tam nie ma żadnego ujęcia wody a ciągnąć tam węża.... no nie wiem. Zresztą tam to miejsce mało zasłonięte i z ulicy wszystko widać .
Dla mnie to miejsce z tyłu domu wcale nie jest złe. Ma kilka plusów
1ujęcie wody
2jest osłonięte
3mam je w zasięgu wzroku
Pewnie że masz rację z tym że wszystko w jednym końcu ale może da się to jakoś wymyśleć żeby ręce i nogi miało
Ogrodu będę bronić . Nie chcę tam tych klamotów
makadamia 11:34, 31 sty 2017

W sumie faktycznie... co Ci szkodzi postawić tam te sprzęciory.
One faktycznie znikną za parę lat, a w międzyczasie i tak masz czym się zająć
Margerytka40 11:40, 31 sty 2017

Dokładnie tak myślę
Kawa 12:02, 31 sty 2017

u mnie też i trampolina i basen
ale
wolę radochę dzieci niż kolejna rabatkę

pocieszam się że niedługo wyrosną
w tych bukszapanach to trochę za dużo chyba tej hacone
Margerytka40 12:58, 31 sty 2017

Ja nie muszę wybierać między radością dzieciaków a ilością rabat na szczęście ,mogę i to i to
Ta wizualizacja to tylko tak dla zobaczenia jak to będzie . Ilość zarówno bukszpanów jak i hakone bliżej nieokreślona
anbu 13:02, 31 sty 2017

Ja na szczęście też nie muszę wybierać Trampolina ląduje na drugiej działce i koniec. Dzieciaki na razie nie dadzą jej ruszyć więc nie ruszamy
Fajny planik Ja tam lubię taki minimalizm
Kawa 13:03, 31 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Ja nie muszę wybierać między radością dzieciaków a ilością rabat na szczęście ,mogę i to i to
Ta wizualizacja to tylko tak dla zobaczenia jak to będzie . Ilość zarówno bukszpanów jak i hakone bliżej nieokreślona

szczęściara

no to jak bliżej nie okreslona to acha