niemodna
13:45, 02 kwi 2017
Udało się nieco ruszyć do przodu 
Zakupiłam trochę roślin na portalu aukcyjnym, ziemię dla roślin, 2 worki kory (na początkowe okrycie, bo niestety korę będę uzupełniać dopiero jak skończymy w tym roku z kostką brukową.
Postawało coś, nie wiem czy piękne, nie wiem czy zgodnie ze sztuką, ale powsadzane do ziemii i przynajmniej pusto nie jest.
Mam też nadzieję, że pozostawione z tyłu miejsce wystarczy psiakom, no i że zrobiłam w miarę wystarczające odstępy pomiędzy roślinami.
Nowo zakupione:
- hortensje limelight x4 + jedna w innym miejscu,
- trawa pampasowa biała x3,
- trawa czerwona red baron x3,
- jeżówka green jewel x2,
- klon palmowy katsura x1,
- bez koronkowy czarny x1,
- trytoma limelight x2
Rozsadziłam też "czarną trawę", dzięki czemu mam sporo sadzonek, które będę mogła jeszcze w jakimś miejscu wykorzystać (zostało mi 5
).
A teraz kilka zdjęć:
Na początek zapomniane od ubiegłego roku krokusy z tulipanami.
Nowo utworzona rabata z oddali
W zbliżeniu
W większym zbliżeniu
I opis, "co / gdzie / jak"

Zakupiłam trochę roślin na portalu aukcyjnym, ziemię dla roślin, 2 worki kory (na początkowe okrycie, bo niestety korę będę uzupełniać dopiero jak skończymy w tym roku z kostką brukową.
Postawało coś, nie wiem czy piękne, nie wiem czy zgodnie ze sztuką, ale powsadzane do ziemii i przynajmniej pusto nie jest.
Mam też nadzieję, że pozostawione z tyłu miejsce wystarczy psiakom, no i że zrobiłam w miarę wystarczające odstępy pomiędzy roślinami.
Nowo zakupione:
- hortensje limelight x4 + jedna w innym miejscu,
- trawa pampasowa biała x3,
- trawa czerwona red baron x3,
- jeżówka green jewel x2,
- klon palmowy katsura x1,
- bez koronkowy czarny x1,
- trytoma limelight x2
Rozsadziłam też "czarną trawę", dzięki czemu mam sporo sadzonek, które będę mogła jeszcze w jakimś miejscu wykorzystać (zostało mi 5

A teraz kilka zdjęć:
Na początek zapomniane od ubiegłego roku krokusy z tulipanami.

Nowo utworzona rabata z oddali

W zbliżeniu

W większym zbliżeniu

I opis, "co / gdzie / jak"