Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek pod Krakowem

Ogródeczek pod Krakowem

sylwia_slomc... 14:38, 07 kwi 2017

Aniu połącz tą rabatkę oboma końcami do chodnika i tą trawkę co zostanie między nią a chodniczkiem też usuń, powstanie ładna rabata i wejdzie więcej roślin widać, że zapału Ci nie brakuje roślinki wiosną cieszą z której strony masz do Proszowic? Bywam tam 4 razy w roku czasem częściej
anna_mzyk 14:39, 07 kwi 2017

Myślałam żeby zaraz po lewej stronie zasadzić śliwe wiśniową Nigra kolorem kontrastowała by z domem,do tego dwa bukszpany stożkowe pomiędzy tymi dwoma roślinami na pniu.więcej nie mam pomysła może podpowiecie coś?
sylwia_slomc... 16:14, 07 kwi 2017

Aniu taka moja wizualizacja pod twoje okienka ale informacji mało , nie wiemy jakie masz preferencje co do stylu ogrodu, jakie rośliny lubisz co byś chciała posadzić , jakie kierunki świata, jaką masz ziemię. Zrób jakiś szkic na kartce , żeby była możliwość ogarnąć plan całościowo
anna_mzyk 14:14, 25 lut 2020

kwiatykocham 16:02, 15 kwi 2020

Oj dawno mnie tu nie było co nie odnacza że nie siedzę w ogrodzie.Podpatruję Was tutaj wciąż i kopiuję co nieco.Poczyniłam pare zmian,a ogród i rośliny pokochałam jeszcze bardziej.Pozdrawiam serdecznie