Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wiosenne rewolucje w "Paulinowym ogrodzie"

Wiosenne rewolucje w "Paulinowym ogrodzie"

paula 23:45, 13 kwi 2012

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na wstępie chciałam powiedziec ze 6 lat temu kupilismy dom wraz z ogrodem, od razu obsadzilismy go tujami i swierkami, z roku na rok zachodzily w nim zmiany, ale niewielkie i wlasnie teraz przyszedl ten moment w ktorym należy przeprowadzic w nim rewolucje, juz od prawie roku podgladam Was na ogrodowisku, za namowa mojej kuzynki, ktora rowniez jest w gronie Ogrodowiczan i ktora namawiała mnie na ujawnienie się i wlaśnie dzisiaj nastał ten dzień w którym zrobiłysmy sporą rewolucję w moim ogrodzie oraz dzien w ktorym sie ujawniłam .Efekty pracy naszej "Trójcy" [ps.pomagała nam moja Mama ] przedstawie poniżej.
paula 00:11, 14 kwi 2012

a oto i zdjecia
dzis wyznaczylysmy kanciki na rabatach pod tujami z dwoch stron ogrodzenia

Robimy kanciki
paula 00:44, 14 kwi 2012

a teraz druga strona rabaty
przed:

a tu my pracujemy

rzut na ta czesc z innej perspektywy
paula 00:48, 14 kwi 2012

paula 00:53, 14 kwi 2012

marzena 00:57, 14 kwi 2012

witam Paulo ( to Twoje imię ? ) właśnie to imię 'zwabiło ' mnie do Ciebie, bardzo mi sie podoba i właśnie takie imię ma ...
ale witam miło w rodzinie ogrodowiskowej
no, to mnostwo pracy wykonałyście dziewczyny
czy ten widoczny pień drzewa obrosnięty jest bluszczem ? piekny widok
paula 01:00, 14 kwi 2012

jutro kolejny dzien robot, krzewy ktore widac na zdjeciu z "maczuga bluszczowa" juz byly, pasowaloby je wkomponowac gdzies w rabaty, bo teraz rosna tak samopas, ale nie mam na nie pomyslu bo sa juz dosc duze i trudno byloby je przesadzic jutro wstawie wiecej zdjec to moze cos wspolnie zaradzimy bo co ''wiele'' głów to nie jedna zmykam juz bo pozno, dobrej nocy
monteverde 01:02, 14 kwi 2012

Cześć Paula, kanciki wyszły jak u profesjonalistki, pokaż trochę więcej ogródka, a może i ta Twoja "dobra dusza" co Ciebie do nas sprowadziła się ujawni, chociaż z nicka witaj w zakręconych gronie
paula 01:05, 14 kwi 2012

Witam Marzenko, bardzo mi miło ze pojawil sie ktos na moim watku tak to moje imie Paulina (ale lubie tez paula), a drzewo-orzech obrosniete jest bluszczem-jutro wstawie wiecej zdjec z lata wtedy naprawde pieknie i okazale wyglada
paula 01:10, 14 kwi 2012

Dobry wieczór Monteverde moja "Dobra Dusza'' jest na kilku zdjeciach, i to jest zagadka dla Was kim ona jest? macie jakies propozycje ? ?