AlKa
23:06, 22 sie 2013

Ogrodowisko potrafi namieszać
Nie dość, że działa jak narkotyk to jeszcze potrafi człowieka zagonić do "brudnej roboty" 
Jakiś czas temu trafilam do ogrodu zimozielonego potem do bukszpanowego i do Any i wpadłam jak śliwka w kompot. Zakochałam się z żurawkach, trawach, bukszpamach i hortensjach oczywiście.
Moje podworko bo nie można tego nazwać ogrodem ( mam nadzieje, że póki co nie
ma jakieś hm 30 lat. rosną na nim różne rośliny od świerków, sosen itp itd do kilku żurawek
Jest pare rzeczy których chce sie pozbyć jak choćby skalniak zgrozo Stoi też niestety kilka budynkow ktorych chętnie bym się pozbyła. Najbardziej to bym chciała zaczynać od nowa, albo jak w zimozielonym mieć taką brygadę... Póki co mam dużo pomysłów i pare wątków do przeczytania na liście.
Jak już pisałam u Kasi dziś biegałam ze szpadlem a w najbliższym czasie planuje uzbroić się w aparat

Jakiś czas temu trafilam do ogrodu zimozielonego potem do bukszpanowego i do Any i wpadłam jak śliwka w kompot. Zakochałam się z żurawkach, trawach, bukszpamach i hortensjach oczywiście.
Moje podworko bo nie można tego nazwać ogrodem ( mam nadzieje, że póki co nie

Jak już pisałam u Kasi dziś biegałam ze szpadlem a w najbliższym czasie planuje uzbroić się w aparat