Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Kamajla 15:47, 14 mar 2015

Dzięki Jazzy
We wtorek w O. był jeszcze spory wybór, w tym na Długiej dla ścisłości.
Wybierzesz się na giełdę za tydzień?
nicol21 20:24, 14 mar 2015

Bardzo ładne zakupy i fajna kompozycja! A kociak słodki...a jak przestałaś patrzeć na kota to czy zaczął łapką bawić się z trawą? Podgryzać może?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Iwk4 22:00, 14 mar 2015

Kamilko, pozdrawiam. Koteczek śliczny
Kamajla 22:01, 14 mar 2015

Kuba napisał(a)
Witaj Kamila. Pierwszy raz jestem u Ciebie, już przejrzałam Twój wątek od początku- rabata frontowa jest przepiękna- ciekawa jestem na jakim teraz jesteś etapie. Tworzysz fajne miejsce. Przez moment myślałam że mamy ten sam projekt domu, ale z planu który umieściłaś wyglądało że chyba jednak nie (ja mam Gr...n). Pozdrawiam i będę śledzić

Witaj Ewo

Teraz będę zdejmować darń na rabatę przed tarasem i powoli obsadzać. Chciałam inaczej, ale ten fragment, od którego zaczęłam muszę lepiej przygotować, także tam sadzić będę jesienią. Liczę też na to, że uda nam się w tym roku położyć kostkę. Zobaczymy co nam się uda zrealizować, możliwości czasowe jak i finansowe są ograniczone

Projekt biorąc pod uwagę nazwę z pewnością inny. A czy podobny - idę do Ciebie zobaczyć

Pozdrawiam.
Kamajla 22:03, 14 mar 2015

nicol21 napisał(a)
Bardzo ładne zakupy i fajna kompozycja! A kociak słodki...a jak przestałaś patrzeć na kota to czy zaczął łapką bawić się z trawą? Podgryzać może?

Od podgryzania to ona chciała zacząć ale że akurat weszłam do łazienki to zamiast podryzać zaczęła udawać Greka
Malgosik 22:17, 14 mar 2015

ładne zakupy porobiłaś
i kolorki w domu super wiosenne!
Kamajla 22:36, 14 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Kamilko, pozdrawiam. Koteczek śliczny

Dzięki Iwonko Przekażę jej (kocicy) komplement jak przyjdzie się pomiziać
Kamajla 22:36, 14 mar 2015

Malgosik napisał(a)
ładne zakupy porobiłaś
i kolorki w domu super wiosenne!

Chociaż tyle. Cały czas dzisiaj starałam się nie patrzeć za okno, tylko na tych kwiatach wzrok skupiać
Karol99 22:46, 14 mar 2015

Witaj. Jestem pierwszy raz u Ciebie i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba!
MAD 22:59, 14 mar 2015

Nabytki bukszpanowe piękne. Wiosna domowa taka radosna. Ale patyków! Las limkowy bedziesz miała! Nie ukorzeniasz w gruncie? Ja kilka patyczków jakie miałam wetknęłam prosto do ziemi w ogrodzie. Ciekawe czy z nich coś będzie. Kilka przycisnęłam jesienią do ziemi kamieniami.