gladiola
21:11, 30 gru 2013
Mogło być inaczej, ale jest tak 
Bardzo pragnę podziękować Danusi za forum.
Witam serdecznie jestem Kujawianką, rolniczką mamy gospodarstwo rolne mój ogród to azyl ucieczka od codzienności i problemów.
Nie wiem od czego zacząć mój ogród w porównaniu z Waszymi to aż wstyd pokazać
może za nisko się oceniam, ale cudze zawsze lepiej mi się podobają.
Ale może wasze uwagi pomogą mi uzyskać zapał do dalszego tworzenia.
Nie posiadam pięknego ogrodzenia nie mam nawadnia o którym marze wszytko mam zrobione tanim kosztem, rośliny mam zdobyte początkowo poprzez wymianę lub ze sprzedaży nadwyżek i tak się koło toczy do dzisiejszego dnia, najchętniej wymieniam się jedyną moja wadą jest że kocham wszystkie rośliny i wszystkie chce upchnąć w ogród . Na szczęście mam drugi ogród pod opieką i tam mogę pozwolić sobie na pewne aranżacje to opiszę może w dalszej części.
Mój ogród składa się z kilku części oto pierwsza część.
Zdjęcia z 2012 roku

Bardzo pragnę podziękować Danusi za forum.
Witam serdecznie jestem Kujawianką, rolniczką mamy gospodarstwo rolne mój ogród to azyl ucieczka od codzienności i problemów.
Nie wiem od czego zacząć mój ogród w porównaniu z Waszymi to aż wstyd pokazać

Ale może wasze uwagi pomogą mi uzyskać zapał do dalszego tworzenia.
Nie posiadam pięknego ogrodzenia nie mam nawadnia o którym marze wszytko mam zrobione tanim kosztem, rośliny mam zdobyte początkowo poprzez wymianę lub ze sprzedaży nadwyżek i tak się koło toczy do dzisiejszego dnia, najchętniej wymieniam się jedyną moja wadą jest że kocham wszystkie rośliny i wszystkie chce upchnąć w ogród . Na szczęście mam drugi ogród pod opieką i tam mogę pozwolić sobie na pewne aranżacje to opiszę może w dalszej części.
Mój ogród składa się z kilku części oto pierwsza część.
Zdjęcia z 2012 roku