Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Pokaż wątki Pokaż posty

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

dorciabe 21:02, 25 maj 2015

Madżen fajne zakupy
Też trafiłam dzisiaj Amazonki takie same po 9,90 sztuka Małe ale szybko urosną Już wymieniłam FC na AM
Madzenka 21:02, 25 maj 2015

Mamine piwonie kwitną - widac je na kilometr

Madzenka 21:03, 25 maj 2015

dorciabe napisał(a)
Madżen fajne zakupy
Też trafiłam dzisiaj Amazonki takie same po 9,90 sztuka Małe ale szybko urosną Już wymieniłam FC na AM

Dzisiaj oglądałam moje frosted - mają zielone środki wiec jest szansa że beda jeszcze ładne.
Amazony trafiły na rabate, którą stale rozjeżdza C - zapowiedziąłm, ze jeśli przejedzie to odkupi Cena ją przeraziła....
Madzenka 21:06, 25 maj 2015

Moje małe Chelsea po cieciu. Jeszcze kulki mi zostały do cięcia....

Ostro je ciachnęłam mam nadzieję, ze się wreszcie wyróanają w tym sezonie. Za drzewa wilopniowe robią klony.... kiedys urosną...
Kostka z trzmieliny wreszcie się formuje... ale hakone wyżarły mi slimaki i teraz się reanimują...

Kindzia 21:08, 25 maj 2015

Wszędzie szukałam...można jeszcze tylko kupić jakieś wielkie ilości...gdyby się nas więcej zebrało...wtedy można kupić ewentualnie...
dorciabe 21:08, 25 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Dzisiaj oglądałam moje frosted - mają zielone środki wiec jest szansa że beda jeszcze ładne.
Amazony trafiły na rabate, którą stale rozjeżdza C - zapowiedziąłm, ze jeśli przejedzie to odkupi Cena ją przeraziła....

A moje FC na odwrót,środki prawie wygniły.Ale siem cieszem, bo wymieniłam
Nie dziwię się rozjeżdżającej, cena może przerazić
Agatan24 21:11, 25 maj 2015

Marzenko jaki preparat polecasz na ssaco-gryzace robale.

Zazdroszczę zakupów, ja już dawno nigdzie nie byłam a marzy mi się... Oj marzy....
lojalna_ 21:17, 25 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Ostro je ciachnęłam mam nadzieję, ze się wreszcie wyróanają w tym sezonie. Za drzewa wilopniowe robią klony.... kiedys urosną...
Kostka z trzmieliny wreszcie się formuje... ale hakone wyżarły mi slimaki i teraz się reanimują...

Kostki rewelacja ...... ! ! tez cos probuje z trzmielina kombinowac ale Twoja juz wypas
Madzenka 21:18, 25 maj 2015

Pszczółko trudne pytanie ... Kupowana w czasach przedogrodowiskowych do poprzedniego ogrodu, ma co najmniej 7 lat, NN, wielokrotnie przesadzana i zarosła pod magnolia i trawami. Jedna ukryta w ceiniu jest malutka (ciągle zasycha w cieniu) a druga ma ponad 1 m szerokosci i wysokosci moze 50 cm

Lindsay - kupuj przetaczniki - koniecznie. Orliki równiez, wprawdzie ja nie mma do nich ręki ale jak widac znalazły się takie co ciągłe rewolucje przetrwały. Przetaczniki ciągłe przeprowadzki wytrzymują u mnie znakomicie

Nicole - nigdy w życiu Roseum bym nie ściełam, miałam na myśli kilka pomponików do wazonu ale zabronił Angażuje się aż za bardzo, szarogęsi się!!

Kuba - zdjęcia dzisiaj SOM

Margarete - Twoje trzmiliny bedą takie za 2,5 roku To na białym pniu to brzoza lub rododendron golbukett szczepiony na pniu, nie wiem co masz na mysli?

Mała MI - ja uwielnbiam limonkowy w ogrodzie i złocisty z zielonym

Zielona Ania - dziękuję, teraz będzie wszytsko bardziej uporządkowane ZNiknęły tulipany, bukszpany przystrzygę będzie wiecej geometrii

Sebek - nie poprzestanę aż kupię czerwone trawy

Kamaya - nie wiem jaki rośnie, mój jest szczepiony i na dodatek formuję mu korone w kulkę ale on ciągle poczochrany

Ewo - liczyłam na te zakupy, nie lubie poniedziałków, trzeba sobie jakoś humor poprawić

Garysiu - cieszę sie że wreszcie kupiłam amazony, zobaczymy jak bedą wygladac w porówaniu z frosted curls. Lubię ten kolor trawy

Lorka - na amazony polowałam od roku, przez net traw nie kupuje ...

Asisko - fotki SOM
ewakatowice 21:20, 25 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Ta Twoją jedną rabatę przeniosłabym do mnie i bym miała idealny ogród!
Moja ma muniowe piwonie jeszcze nie kwitną ale mają obiecujące 4 pąki.