Pszczółko trudne pytanie ... Kupowana w czasach przedogrodowiskowych do poprzedniego ogrodu, ma co najmniej 7 lat, NN, wielokrotnie przesadzana i zarosła pod magnolia i trawami. Jedna ukryta w ceiniu jest malutka (ciągle zasycha w cieniu) a druga ma ponad 1 m szerokosci i wysokosci moze 50 cm
Lindsay - kupuj przetaczniki - koniecznie. Orliki równiez, wprawdzie ja nie mma do nich ręki ale jak widac znalazły się takie co ciągłe rewolucje przetrwały. Przetaczniki ciągłe przeprowadzki wytrzymują u mnie znakomicie
Nicole - nigdy w życiu Roseum bym nie ściełam, miałam na myśli kilka pomponików do wazonu ale zabronił
Angażuje się aż za bardzo, szarogęsi się!!
Kuba - zdjęcia dzisiaj SOM
Margarete - Twoje trzmiliny bedą takie za 2,5 roku
To na białym pniu to brzoza
lub rododendron golbukett szczepiony na pniu, nie wiem co masz na mysli?
Mała MI - ja uwielnbiam limonkowy w ogrodzie i złocisty z zielonym
Zielona Ania - dziękuję, teraz będzie wszytsko bardziej uporządkowane ZNiknęły tulipany, bukszpany przystrzygę będzie wiecej geometrii
Sebek - nie poprzestanę aż kupię czerwone trawy
Kamaya - nie wiem jaki rośnie, mój jest szczepiony i na dodatek formuję mu korone w kulkę ale on ciągle poczochrany
Ewo - liczyłam na te zakupy, nie lubie poniedziałków, trzeba sobie jakoś humor poprawić
Garysiu - cieszę sie że wreszcie kupiłam amazony, zobaczymy jak bedą wygladac w porówaniu z frosted curls. Lubię ten kolor trawy
Lorka - na amazony polowałam od roku, przez net traw nie kupuje ...
Asisko - fotki SOM