Cierpisz na typową przypadłość ogrodnika czyli nieustanną potrzebę zmian? Ja tez nie mogę się już doczekać wiosny i ... cebulowych oraz tworzenia kolejnych rabat ... ze ścianką wodną to nie jest do końca taka pewna sprawa ... może to będzie wyzwanie dopiero na przyszły rok? Na razie muszę dopieścić wgłębnik
Spełnienia marzeń w Nowym Roku
Hi hi hi plany takie sobie i znowu muszę Ci przyznać rację
Ale nie zamierzam zrobić więcej niż zaplanowałam (głównie ze względu na zdrowie) ... bo, tak jak piszesz, mam zamiar cieszyć się tym co już jest ... i mieć w końcu więcej czasu na spotkania ogrodowiskowe
A to Ci się trafiło jak ślepej ...
My póki co wylegujemy się na kanapach i ani nam się myśli zatęsknić za tego typu pracami ... jeśli chodzi o planowanie rabat to już inna sprawa ... zaczynam właśnie przeglądać różne wątki w poszukiwaniu inspiracji ... powinnam odpalić pin... ale nie mogę się tam ciągle odnaleźć
Najbardziej drżę o buksiki bo turzyce to raczej niezniszczalne są
No i ta biała farba ... pewnie trzeba będzie co wiosnę odświeżać ... najwyżej sama chwycę za pędzel
Kompozycja z buksikami w narożnej donicy bardzo późno bo chyba w październiku powstała
Dzięki Karol
Mój też zadebiutował z tymi donicami ... i nie myśl sobie, że to wszystko takie równe ... akurat słońce tak padało, że nierówności nie widać
Ale ogólnie nie mamy co narzekac
Żeby im się jeszcze tylko w tym roku chciało?
Tego sobie życzmy
Bogdziu Cieszę się, że Ci się podoba Ta trawka to carex evergold ... muszę przyznać, że w rzeczywistości to nawet ładniej wygląda (aż dziwne bo z resztą roślin zazwyczaj jest odwrotnie)
Pozdrawiam