Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Krys 10:20, 03 sty 2016

Renia po tak pracowitej rewolucji w minionym roku to plany na ten rok takie sobie zart ,jak Cie znam to jeszcze cos innego wymyslisz ,jak patrze na mape to dzialka za tujami na wprost tarasu pusta oj znowu zartuje ,bedzies miala czas posiedziec w glebniku ina tarasie i na spotkania ogrodowiskowe
ren133 10:57, 03 sty 2016

Krys napisał(a)
Renia po tak pracowitej rewolucji w minionym roku to plany na ten rok takie sobie zart ,jak Cie znam to jeszcze cos innego wymyslisz ,jak patrze na mape to dzialka za tujami na wprost tarasu pusta oj znowu zartuje ,bedzies miala czas posiedziec w glebniku ina tarasie i na spotkania ogrodowiskowe

Hi hi hi plany takie sobie i znowu muszę Ci przyznać rację
Ale nie zamierzam zrobić więcej niż zaplanowałam (głównie ze względu na zdrowie) ... bo, tak jak piszesz, mam zamiar cieszyć się tym co już jest ... i mieć w końcu więcej czasu na spotkania ogrodowiskowe
Agania 11:19, 03 sty 2016

Renia Szczęśliwego Nowego Roku, piękny widok Pinteresta i ciurkadełko, ja już chorujē tyle chciałabym u siebie zmienić i jak najwięcej z wodą
Sebek 11:37, 03 sty 2016

ren133 napisał(a)

Iwonko
Pokazywałam już wcześniej taras i donice
Na przykład tutaj:

Nie mogę znaleźć w tej chwili zdjęć drugiej donicy ... tyle tych stron
Muszę sobie jakoś sensownie uporządkować zdjęcia
Fajnie, że Ci się podobają
Również wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Cudowne to to

Pinteresta odpalaj i śledź nas, bo zbieramy to co tam najlepsze
Iwk4 12:18, 03 sty 2016

Donica fajna. Pasuje do tych przy wgłębniku.
Ja mój murek przy tarasie też chyba będę musiała odmalować, bo widać zacieki od deszczu. U mnie kremowe. Na każdym kolorze widać.
Pinteresa polecam. Tak jak Sebek pisze, warto sobie kilka osób dać do obserwowanych. Ja wtedy fajnie na telefonie piny podglądam. Same nowości wlatują. Przypinam sobie to, co mnie interesuje.
ren133 13:40, 03 sty 2016

Agania napisał(a)
Renia Szczęśliwego Nowego Roku, piękny widok Pinteresta i ciurkadełko, ja już chorujē tyle chciałabym u siebie zmienić i jak najwięcej z wodą

Cierpisz na typową przypadłość ogrodnika czyli nieustanną potrzebę zmian? Ja tez nie mogę się już doczekać wiosny i ... cebulowych oraz tworzenia kolejnych rabat ... ze ścianką wodną to nie jest do końca taka pewna sprawa ... może to będzie wyzwanie dopiero na przyszły rok? Na razie muszę dopieścić wgłębnik
Spełnienia marzeń w Nowym Roku
ren133 13:43, 03 sty 2016

Sebek napisał(a)

Cudowne to to

Pinteresta odpalaj i śledź nas, bo zbieramy to co tam najlepsze

Już odpaliłam ale jak Was tam znaleźć?
ren133 13:47, 03 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Donica fajna. Pasuje do tych przy wgłębniku.
Ja mój murek przy tarasie też chyba będę musiała odmalować, bo widać zacieki od deszczu. U mnie kremowe. Na każdym kolorze widać.
Pinteresa polecam. Tak jak Sebek pisze, warto sobie kilka osób dać do obserwowanych. Ja wtedy fajnie na telefonie piny podglądam. Same nowości wlatują. Przypinam sobie to, co mnie interesuje.

Taki był zamysł żeby tarasowe konweniowały z tymi z wgłębnika
Ja swoje spróbuję odświeżyć na wiosnę myjką.
Pinteresta właśnie rozpracowuję
Tess 18:14, 03 sty 2016

Wieki tu nie byłam, a tu takie zmiany. Cudownie ogród ożywiłaś. Bardzo mi się szczególnie podobały donice.
Sebek 19:18, 03 sty 2016

ren133 napisał(a)

Już odpaliłam ale jak Was tam znaleźć?

Daj linka na siebie