Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:42, 22 wrz 2015

Do góry
Obejrzałem fotel - genialny
A zdjęcia porównawcze powalają Ja na ?szczęście? co rok niemal wszystko u siebie przekopuję to u mnie takie giganty raczej nie urosną
Co z tym ogródeczkiem począć 16:34, 22 wrz 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Edzia żebyś wiedziała że to było szaleństwo z mojej strony .
Lekarz mówił nie chodzić ,a ja kamiory taczkami woziłam ,lekarz mówił nie zginać a ja ortezę odpinałam i samochodem po roślinki jeździłam
Dzisiaj latam jak fryga i powtarzam że to wszystko było w ramach rechabilitacjii

Kwintesencja ogrodoświra Podziwiam!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 16:29, 22 wrz 2015

Do góry
Przekonalaś mnie
Festiwal Traw i Kwiatów w Wojsławicach 27.09.2015 13:38, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja też się cieszę, że Edyta z nami jedzie

jaki skromny
Festiwal Traw i Kwiatów w Wojsławicach 27.09.2015 13:28, 22 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Eee pogoda wyśmienita zamówiona a Ty w kaloszavh ??

poza tym ja bede mieć doskonałego przewodnika

Ja też się cieszę, że Edyta z nami jedzie
"W kolorze blue" 13:11, 22 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)

Sebek z tym rankingiem, to zacny pomysł, przy okazji niech pokopią, sprawdzisz ich kondycję,

Hahahaha Twoje riposty mnie rozwalają Nie opuszczaj tego forum nigdy!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:06, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Kyushu mam wyprowadzoną w formie drzewka - denerwuje mnie Ale nie wywalam roślin, więc rośnie nadal

Hortensji nie będzie Wymyśliłem coś innego, ale to będzie niespodzianka

dlaczego ta biedna hortensja Cię denerwuje? hahahahahaha

ciekawa jestem co tam wymyśliłeś

pozdrawiam
Biało różowy ogród za płotem. 09:15, 22 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Paweł świrki kończyłyby się na pawilonie bo to co zakładam altaną raczej nie będzie, a różaneczniki za tło będą miały białe tło. Między naszymi działkami posadzony jest grab, który docelowo ma przerosnąć przez płot, ale jeszcze jest mały

Cała rabata ma 315cm głębokości.
Tutaj mam taką mega profesjonalną wizualizację troszkę stara ale mniej więcej trzyma proporcje.

Julita świerki miałyby być troszkę cięte, ale wiadomo to wielkie drzewa, jedynie problemu ze słońcem nie będzie bo to wschodnia cześć działki co jednak problemu nie rozwiązuje

Ok co do stron świata ale kto ma działkę z drugiej strony? Bo tam też będzie cień. Ja mam cień od strony sąsiadów i powiem Ci, że przy chłodniejszych wieczorach szukam słońca po całym ogrodzie

Ale Sebek pisze o mniejszych odmianach serbów, więc może szukać trzeba takich
Ogródkowe perypetie:) 09:01, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Spokojnie, ja w tym wieku miałem zostać księdzem według wszystkich I jak skończyłem?

Także daj mu czas

William wygląda cudnie
I tak jakby.. znajoma ta latarenka

No tak mi się wydawało, że ją już gdzieś widziałam
Moja przyjechała z Wiednia jako prezent.. ale czaderska
Zielonym do góry... :) 08:27, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak ja się cieszę, że ogród zakładam będąc kawalerem Ciekawe co byli zona robiła jakbym wydawał na badyle zamiast dać jej na kosmetyczkę albo buty?

Swoją drogą murek wyszedł bardzo... indywidualny
Musisz sobie zrobic jak "rolnik szuka żony", tylko na jakimś forum ogrodniczym zapoznać. U nas to same stare mężatki, ale może jest jakieś "młodziezowe"
"W kolorze blue" 08:06, 22 wrz 2015

Do góry
Marta, dzisiaj sadzenie limek i jeżówek, koniec obijania.
Kreska, dziękuję
Siakowa co tak osoba kwiczy?
Sebek z tym rankingiem, to zacny pomysł, przy okazji niech pokopią, sprawdzisz ich kondycję,
Zielonym do góry... :) 08:03, 22 wrz 2015

Do góry
Weekend wypadł z obiegu, wczoraj eM coś podłubał, rozglądać się za mini koparka
Sebek mówisz osobliwy hmmm... ja bym rzekła 3D, ale jest już pomysł na niego
Szmaragdowy Zakątek 00:14, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek – figury niesamowite i zakupy niesamowite

Krys, eliza3 – dziękuję dziewczyny

waldek 727 – musiałam zrobić cofaj, cofaj, żeby zobaczyć tą „brunette”…faktycznie ładna, wcześniej jej nie zauważyłam. W Skierniewicach było tak dużo pięknych roślin i tak wiele się cały czas działo, że mi jakoś umknęła ta ‘brunetta”. Cyknij Waldek fotkę i pokaż swoją „brunette”.

Kasya – już byłam…co nie co doradziłam

kitek81 – dziękuję Kasiu. Z nowej altanki bardzo się cieszę, a i powtórne kwitnienie vanilki oraz nowe zakupy wywołują uśmiech! A co do parady to musiała być super – podobno tych figur było o wiele, wiele więcej tylko ta moja gapa za późno się skapował, żeby obfocić to widowisko dla mamusi…
Biało różowy ogród za płotem. 23:21, 21 wrz 2015

Do góry
Paweł świrki kończyłyby się na pawilonie bo to co zakładam altaną raczej nie będzie, a różaneczniki za tło będą miały białe tło. Między naszymi działkami posadzony jest grab, który docelowo ma przerosnąć przez płot, ale jeszcze jest mały

Cała rabata ma 315cm głębokości.
Tutaj mam taką mega profesjonalną wizualizację troszkę stara ale mniej więcej trzyma proporcje.

Świerki są z wersji gdy rabata miała prawie 4 metry, ale to było jednak za dużo i teraz zostało troszkę ponad 3.

Gosiu tak szczerze to te choinki pasuję mi do całego zamysłu jak pięść do oka i najchętniej bym z nich zrezygnował... chyba czekają mnie negocjacje

Julita świerki miałyby być troszkę cięte, ale wiadomo to wielkie drzewa, jedynie problemu ze słońcem nie będzie bo to wschodnia cześć działki co jednak problemu nie rozwiązuje

Sebek całość ma 9 metrów tam gdzie graby i w sumie grupy będą od 4 do 8 roślin, runianki sporo więcej. Nie ukrywam cały czas walcze ze sobą i próbuje jak największe grupy roślin robić kolejny argument aby się ograniczyć

Powiem Ci, że o takiej pstrokaciźnie nie pomyślałem i takie uwagi są cenne, muszę nad tym pomyśleć. Oj purpura aż się prosi, ale co zrobić gdy akceptowalne kolory to zieleń, róż i biel zdecydowanie łatwiej coś dla siebie wymyślić...
Biało różowy ogród za płotem. 23:04, 21 wrz 2015

Do góry
Co do serbów to nie zapominajmy o odmianie Nana - z tego co pamiętam osiąga 3 metry Także spoko
Biało różowy ogród za płotem. 22:57, 21 wrz 2015

Do góry
A ja nie jestem pewien co do tych host.... Po ile tam wyjdzie tych sztuk? może 3 gatunki całkowicie wystarczą?

Co do drzewa to może niech Drumondii zastąpi jakieś purpurowe? Zbyt pstrokato może wyjść - hortensje, Variiegatusy, trzmieliny... Taki purpurowy akcent wg mnie wyglądałby świetnie
"W kolorze blue" 22:46, 21 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Kocham Cię! ♡♡♡

Ja też jom kocham!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:33, 21 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Marzenko ptasie łapki mają u mnie chyba dobre warunki, mocny półcień i dużo wody, rosną jak szalone

Ja musiałem zlikwidować 1/3 rabaty, ale lepsze to niż zniszczone praktycznie całe podwórko bo tak w pierwotnej wersji miało być, ale jest lepiej niż było planowane co nie znaczy, ze jestem z tego zadowolony
Ważne, ze jako jedyny we wsi mam podłączenie do domu i kopać u mnie już nie będą, bo u resztę czeka 3 kopanie na działkach

Komplementu jeszcze nie było, ale bardzo bardzo miły

Sebek bardzo możłiwe bo rosną jak szalone, spokojnie mógłbym mnóstwo sadzonek zrobić i tak chyba wiosną zrobię już nawet wiem gdzie je wykorzystam

Zobacz sobie jaki u mnie jest interesujący profil u mnie na działce warstwa 'urodzajna' ma minimum pół metra, ale okolice i działki innych tak wyglądają.
Taki piaseczek jest do 10 metrów(na tyle były robione odwierty o których wiem) teraz chyba ławteij sobie wyobrazić jak to wygląda po kopaniu

Mateusz bałagan ogarnięty, ale sporo teraz brakuje

Oj tam.statystycznemu Polakowi wystarczy-trawa da rade
Zielonym do góry... :) 22:32, 21 wrz 2015

Do góry
Jak ja się cieszę, że ogród zakładam będąc kawalerem Ciekawe co byli zona robiła jakbym wydawał na badyle zamiast dać jej na kosmetyczkę albo buty?

Swoją drogą murek wyszedł bardzo... indywidualny
Ogród Cioci cz. 3 22:12, 21 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Bujnie i kolorowo Uwielbiam Twoje wrzosowisko

Sebus kiedyż ono takie pstre jest Na fotkach to dopiero tak mocno widać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies