Paweł świrki kończyłyby się na pawilonie bo to co zakładam altaną raczej nie będzie, a różaneczniki za tło będą miały białe tło. Między naszymi działkami posadzony jest grab, który docelowo ma przerosnąć przez płot, ale jeszcze jest mały
Cała rabata ma 315cm głębokości.
Tutaj mam taką mega profesjonalną wizualizację

troszkę stara ale mniej więcej trzyma proporcje.
Świerki są z wersji gdy rabata miała prawie 4 metry, ale to było jednak za dużo i teraz zostało troszkę ponad 3.
Gosiu tak szczerze to te choinki pasuję mi do całego zamysłu jak pięść do oka i najchętniej bym z nich zrezygnował... chyba czekają mnie negocjacje
Julita świerki miałyby być troszkę cięte, ale wiadomo to wielkie drzewa, jedynie problemu ze słońcem nie będzie bo to wschodnia cześć działki co jednak problemu nie rozwiązuje
Sebek całość ma 9 metrów tam gdzie graby i w sumie grupy będą od 4 do 8 roślin, runianki sporo więcej. Nie ukrywam cały czas walcze ze sobą i próbuje jak największe grupy roślin robić kolejny argument aby się ograniczyć
Powiem Ci, że o takiej pstrokaciźnie nie pomyślałem i takie uwagi są cenne, muszę nad tym pomyśleć. Oj purpura aż się prosi, ale co zrobić gdy akceptowalne kolory to zieleń, róż i biel

zdecydowanie łatwiej coś dla siebie wymyślić...