A co tam, też zacytuję! Zachwycające!!! Napatrzeć się nie mogę, wracam do zdjęć gdzie jeszcze w pączkach, a później lekko rozwinięte i te tu! CUDO! Gratuluję Królowo Tulipanowa !
Zaczynają Piękny kolor!!!! Ana mam pytanko czy miedzy kamykami a trawą tutaj przy kostce masz jakiś ekoborder? I tutaj gdzie bukszpany a potem trawa? Strasznie trawa wchodzi mi na kamyczki a robić kanciki tam to masakra...
To może 11 czerwiec ? Tego dnia chyba nie ma innego spotkania ?
nie mam pojęcia co to... obstawiam że to nabytek lidlowo-biedronkowy, jesienią szukaj po zdjęciach
A jakie tu masz odmiany? Te ciemniejsze z pierwszego planu nie wydają Ci się podobne do moich?
zdecydowanie, żadne nie są bladoróżowe w tym roku benex znowy zaliczył trochę wpadek...
ja dzisiaj obejrzałam w necie i baaardzo mi się podobało
Bogdzia, takie Akademie lubię. Nawet z podskokiem było (prawie) przy jednym różaneczniku. A myślałam przez chwilkę, że się schylisz i od dołu je podsypiesz. I ten plecaczek opryskowy profesjonalny a ja mam tylko skaranie boskie z tymi urządzeniami. Aż się zniechęciłam.
fajnie kogoś motywować i inspirować, gorzej dołować Teoretycznie umbry same rosną w kulkę i nie ma potrzeby ich cięcia. Jak przekwitną tą tą 'kulejącą' mam przyciąć o 1/3 by zmotywować i korone i korzenie do pracy
Ana, Królowa jest tylko jedna. Zastanawiam się tylko, może zdradzisz, jaką masz technikę sadzenia cebul - zdradzisz? Używasz sadzarki, czy kopiesz dziurę i wrzucasz do niej "garść" cebul?
Ana Kupiłam te najzwyklejsze (takie jak Ty masz na przedpłociu) jasnoróżowe A są takie: Te różowe bardzo mi sie podobają ale już te w czerwony wpadające absolutnie nie Tylko teraz które są które?
biedra?
Wiem, że są malutkie, ale pikne. Z tą jodłą to jest taka historia, że dostaliśmy ją od babci, która z nami mieszkała i która niestety niedawno odeszla Pojechała nasza starsza Pani do szkółki, wybrała, dotargałyśmy ją samochodem (miała ok. 2 m), wsadziłyśmy, i babcia czekała na te szyszki w ubieglym roku. Niestety, nie doczekała. a w tym ....bardzo dużo Jodełka musi być piękna