Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

mikami 09:48, 11 maj 2016

Co wpadnę do Ciebie to ładniejsze widoki a o tulipanach nie będę pisać bo cóż po prostu są super
Anias 14:04, 11 maj 2016

ana_art napisał(a)
Zaczynają

Piękny kolor!!!!

Ana mam pytanko czy miedzy kamykami a trawą tutaj przy kostce masz jakiś ekoborder? I tutaj gdzie bukszpany a potem trawa? Strasznie trawa wchodzi mi na kamyczki a robić kanciki tam to masakra...
Flower1 21:18, 11 maj 2016

ana_art napisał(a)

Cudne widoczki napatrzyć sie nie mozna
ana_art 21:43, 11 maj 2016

Mixtoorka napisał(a)

A co tam, też zacytuję! Zachwycające!!! Napatrzeć się nie mogę, wracam do zdjęć gdzie jeszcze w pączkach, a później lekko rozwinięte i te tu! CUDO! Gratuluję Królowo Tulipanowa !
hahhaha to do kompletu dorzucę coś takiego
ana_art 21:46, 11 maj 2016

Anias napisał(a)
Piękny kolor!!!!

Ana mam pytanko czy miedzy kamykami a trawą tutaj przy kostce masz jakiś ekoborder? I tutaj gdzie bukszpany a potem trawa? Strasznie trawa wchodzi mi na kamyczki a robić kanciki tam to masakra.

nie mam tutaj ecobordów na granicy trawa kamień, tylko tam gdzie kamyk łączy się z rabatą Wycinanie kantów przy kamykach jest męczące to fakt ...
Asiuniaa 18:53, 12 maj 2016

ana_art napisał(a)

Ana przepiękna ta rzeka. Zresztą wszystkie są niesamowite. Bezsprzecznie jesteś Królową Tulipanową
Asiuniaa 19:02, 12 maj 2016

ana_art napisał(a)
ML urosło ponad metr od ubiegłego roku, nie widać zza niego mojego ptaka, muszę mu znaleźć inne miejsce

i rozplenica, wiem że będę ją miała w donicach zawsze

Ana juz dawno zainspirowały mnie Twoje donice a raczej ich nasadzenia. Powiedz mi jaki masz wymiar tych doniC? Ja mam coś podobnego i nabyłam rozplenicę purple majesty z czym ją połączyć? Tym masz tu rubrum tak? Czy kupiłaś ja już taką podpędzona czy maleństwo? Surfinia różowa milion balls i bacop?
Kasya 19:08, 12 maj 2016

te tulipany to caly czas w tych samych miejscac ? czy w roznych ?
ana_art 20:54, 12 maj 2016

Asiuniaa napisał(a)

Ana juz dawno zainspirowały mnie Twoje donice a raczej ich nasadzenia. Powiedz mi jaki masz wymiar tych doniC? Ja mam coś podobnego i nabyłam rozplenicę purple majesty z czym ją połączyć? Tym masz tu rubrum tak? Czy kupiłaś ja już taką podpędzona czy maleństwo? Surfinia różowa milion balls i bacop?

tutaj dwa lata temu była vertigo, surfinia i bakopa. Sadzonki były dość duże ale tutajj już są pewnie gdzieś miesięczne
ana_art 20:54, 12 maj 2016

Kasya napisał(a)
te tulipany to caly czas w tych samych miejscac ? czy w roznych ?
rozwiń bo nie wiem co masz na myśli.