A co mi tam, zdradzę tajemnicę "Małe"- 7zł, duże 12zł
Miskanty i carexy Nie piszę nic więcej bo nie wiadomo czy wszystkie dostanę i będzie klapa... Gosia a wiesz jak ja już nie mogę się doczekać
Polinko, A te duże buksiki to jakie duże?
No to ładnie te duże kuleczki musiały kosztować.
Moje wsadzone, ale kończyłam już przy światłach samochodu. Musze przesadzić jeszcze kilka moich egzemplarzy, dosadzić trawek, zrobić murek i będzie piknie.....koło maja
A dręcz ile chcesz nawet nie są takie ciężkie...
Czytałam u Madzenki, że kupiłaś dymkę i zastanawiasz się czy już sadzić? Ja przez całą zimę miałam w ogrodzie na szczypior
Poszliście na całego z tą ścianką. Aż eMa zawołałam aby obejrzał Już się fajnie prezentuje a z nowym oczkiem będzie elegancko
Juziek ale jak dobrze pamiętam to ten wiąz często choruje...
lepiej nie mów bo będę Cię dręczyć o zakup i wysyłkę
W sumie to mam jeszcze wiąza Wredei w doniczce.....stoi i czeka na łaskę moją Może pomiędzy "choinką" a ambrowcem go jednak wcisnąć ?
Uważaj bo jak ceny napiszę to... ale nie będę Was tak dręczyć i zachowam w tajemnicy
Juziek i Ola może teraz zmienicie zdanie gdzie ten środek Polski jest?
tak źle to nie jest
Ha, ha Ola ustawiasz się w kolejce do płaczu?
a dobrze, że myślałaś bo aż miałam czkawkę nie wiem czy to nie przez tego Stefana nocka kiepska, ranek lepszy a teraz już całkiem przyzwoicie no ale mam mieszane uczucia czy owa kuracja mi pomoże czy aby nie zaszkodzi Chyba Madzia i Marzenka jadę po świętach ale nie wiem czy dobrze zapamiętałam