Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Typografia ogrodu 10:35, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

No jakby nie było stół pięknie przystrojony
Prezenty fajne ... zwłaszcza karnet
U mnie bez szaleństw - perfumy - jedne z 3 moich pewniaków: Givenchy Verry Irresistible L'Intense a od córci dostałam herbatki owocowe z własnoręcznie wykonanymi hasłami typu: "to będzie cudowny dzień"
Święta jak święta gościnnie ... ale wczoraj mus było zrelaksować się wieczorkiem na termach (45 km ode mnie są Termy Uniejów) ... wspaniały wypoczynek
Pozdrawiam

A ja tez dostalam perfumy ale to pod moje zamowienie ciesze sie ze odpoczelas.a hernatki brzmia uroczo.
Ja stesknilam sie za robotą wiec dzis bede betonowac.wlasnie przygotowuje formy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:29, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Dziękuję wszystkim za życzenia

Błogi okres lenistwa właśnie mija ... wszystko co dobre szybko się kończy ... jutro czas wracać do pracy

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ale jeszcze kilka miłych dni w tym tygodniu będzie!
Mikołaj trafił z prezentami? Czytałam, że ulubione perfumy, więc pewnie tak
Typografia ogrodu 10:15, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

To akurat stol z Bozego narodzenia wianek na sylwestra zgadza sie.
A mikolaja sie oczywiscie spisal-przyniosl ksiazki do poczytania i zaproszenie na lekcje jazdy na nartach bo nigdy nie mialam okazji sprobowac a niedawno podobno wspomnialam ze bym chciala a jak u Ciebie?

No jakby nie było stół pięknie przystrojony
Prezenty fajne ... zwłaszcza karnet
U mnie bez szaleństw - perfumy - jedne z 3 moich pewniaków: Givenchy Verry Irresistible L'Intense a od córci dostałam herbatki owocowe z własnoręcznie wykonanymi hasłami typu: "to będzie cudowny dzień"
Święta jak święta gościnnie ... ale wczoraj mus było zrelaksować się wieczorkiem na termach (45 km ode mnie są Termy Uniejów) ... wspaniały wypoczynek
Pozdrawiam
Tam, gdzie jeże mówią dobranoc. 09:25, 28 gru 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Mnie akurat w takich sytuacjach do śmiechu to nie jest.
Już raz w zimie siedziałem w samej koszuli 2 godziny na balkonie.
Później okazało się, że to nie mąż wrócił, tylko sąsiadka przyszła pochwalić się zakupem nowej kreacji.

To dobrze, że koszulę miałeś
Typografia ogrodu 09:15, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Asiu
Ślicznie przygotowałaś stół na Wigilię
Nic dziwnego, że wszystkim się podobało ... nawet babci
Bardzo klimatycznie ... mam nadzieję, że mikołaj się spisał Pochwal się co Ci przyniósł
A wianek z korków na Sylwestra przygotowałaś?

To akurat stol z Bozego narodzenia wianek na sylwestra zgadza sie.
A mikolaja sie oczywiscie spisal-przyniosl ksiazki do poczytania i zaproszenie na lekcje jazdy na nartach bo nigdy nie mialam okazji sprobowac a niedawno podobno wspomnialam ze bym chciala a jak u Ciebie?
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 09:12, 28 gru 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Gosia, sprawdzałam ew necie i pokazuje mi minminus dwa? Gdzie to dziesięć ma być?buu..

Tutaj 28 stopni zbieramy się na plaże dzisiaj, wczoraj dotarlismy z gór nad morze, miejscowość Mui ne. Jedzenie pycha i jeszcze tańsze, zupki 3-4 złote, owoce morza koło 10ciu

Wczoraj poł dnia zwiedzalismy taksówką Dalat i okolice, zabytkowy dworzec i ciuchcie, wodospad, pagody i pałac, jechalismy kolejka wagonikowa w gorach podziwiajac plantacje kawy i herbaty, koszt wycieczki 80 zl dlanaszej czwórki plus bilety wstepu (kolejka najdroższa, ale nadal tylko 14 zl w przeliczeniu za bilet powrotny).
Miłego dnia

Karolcia
Zobacz tutaj http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/16dniowa

Pozdrawiam i bawcie się dalej tak dobrze jak do tej pory
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 09:05, 28 gru 2015

Do góry
Gratki na setkę

PS Widzę, że świetnie poradziłaś sobie z wiankiem włóczkowym i nie tylko
Typografia ogrodu 08:58, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Asiu
Ślicznie przygotowałaś stół na Wigilię
Nic dziwnego, że wszystkim się podobało ... nawet babci
Bardzo klimatycznie ... mam nadzieję, że mikołaj się spisał Pochwal się co Ci przyniósł
A wianek z korków na Sylwestra przygotowałaś?
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 19:42, 27 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Zdrowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
aby kolejny dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni i patrzmy na to co dobre a nie na to co nas dzieli...

Dziękuję Reniu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:24, 27 gru 2015

Do góry
Dziękuję wszystkim za życzenia

Błogi okres lenistwa właśnie mija ... wszystko co dobre szybko się kończy ... jutro czas wracać do pracy

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:26, 24 gru 2015

Do góry
aby kolejny dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni i patrzmy na to co dobre a nie na to co nas dzieli...
Ogródek Anity 14:24, 24 gru 2015

Do góry
Mam marzenie 14:22, 24 gru 2015

Do góry
Ogród tworzony z pasją 10:22, 24 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

MirellaB napisał(a)
Karolu życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku

amelia_b napisał(a)
Karol Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Buziaki

Bardzo Wam dziękuję za pamięć.
Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego, zdrowia i aby ten nadchodzący rok był jeszcze lepszy od pozostałych.
Ogród niby nowoczesny ale... 09:34, 24 gru 2015

Do góry

"W kolorze blue" 09:33, 24 gru 2015

Do góry
aby kolejny dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, bądźmy dla siebie serdeczni i patrzmy na to co dobre a nie na to co nas dzieli...
Jestem w polu 09:30, 24 gru 2015

Do góry
Szmaragdowy Zakątek 09:24, 24 gru 2015

Do góry

Mój ogród pod górkę... 07:50, 24 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Dzięki Reniu. Bardzo mądre życzenia i bardzo adekwatne Cieszmy się bliskimi i Świętami
Ogródek....kiedyś będzie ! :) 00:58, 24 gru 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies