Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

ren133 09:12, 28 gru 2015

popcorn napisał(a)
Gosia, sprawdzałam ew necie i pokazuje mi minminus dwa? Gdzie to dziesięć ma być?buu..

Tutaj 28 stopni zbieramy się na plaże dzisiaj, wczoraj dotarlismy z gór nad morze, miejscowość Mui ne. Jedzenie pycha i jeszcze tańsze, zupki 3-4 złote, owoce morza koło 10ciu

Wczoraj poł dnia zwiedzalismy taksówką Dalat i okolice, zabytkowy dworzec i ciuchcie, wodospad, pagody i pałac, jechalismy kolejka wagonikowa w gorach podziwiajac plantacje kawy i herbaty, koszt wycieczki 80 zl dlanaszej czwórki plus bilety wstepu (kolejka najdroższa, ale nadal tylko 14 zl w przeliczeniu za bilet powrotny).
Miłego dnia

Karolcia
Zobacz tutaj http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/16dniowa

Pozdrawiam i bawcie się dalej tak dobrze jak do tej pory
popcorn 09:15, 28 gru 2015

malkul napisał(a)
z zapartym tchem śledźę twoją realcję. i oczywiscie skrzętnei sobei notuję
wczoraj oglądalismy „Dziki Wietnam” na Nat Geo Wild
i az dech zapierało
macham zazdroszcząć
Gosiu jak wrócę napisze na fly4free praktyczną relacje dziadki czytają na plaży, ja sie tylko gapie
yolka 09:15, 28 gru 2015

Karola, czytam,że Ty po wietnamsku też ni w ząb
malkul 09:19, 28 gru 2015

popcorn napisał(a)
Gosiu jak wrócę napisze na fly4free praktyczną relacje dziadki czytają na plaży, ja sie tylko gapie

ja też zawsze tylko się gapię
szkoda takich widoków na czytanei książek, książki to można w łózku czytać
malkul 09:19, 28 gru 2015

yolka napisał(a)
Karola, czytam,że Ty po wietnamsku też ni w ząb

co ty karola to poliglota, gada w każdnym jezyku
Kasya 11:59, 28 gru 2015

ale fajne wakacje
ale pamietaj ze tesknimy
popcorn 14:01, 28 gru 2015

No tak, wietnamski - masakra nie język, ani słowa nie rozumiem co nam nie przeszkadza zbytnio dziadki odpoczywali w swoim pokoju, ja z Młoda poszlysmy zdobywać potok fairy stream. Boskie widoki, szkoda że nie umiem wgrac fotek.

Wrocilysmy i z dziadkami poszlismy na soki- mój ulubiony mango dzisiaj zdradziłam dla ananasowego☺ dziadkowie pili że smoczego owocu i guawy, Młoda z trzciny cukrowej. Fajnie, bo mogła panu podawac i wkładać kawałki do maszynki wyciskającej. Trochę limonki i lodu i gotowe

Potem poszlismy na długi spacer plaża, zbieralismy muszle (im dalej od części hotelowej tym ladniejsze), obfocilsam zachód slonca i zjedlismy kolację. Teraz dziadki są na masażu, ją jutro pójdę

Jutro raniutko w planie port i czerwone wydmy, zanim zalegniemy na najcieplejsza część dnia w cieniu pod palemka
Kasya 14:06, 28 gru 2015

popcorn napisał(a)
No tak, wietnamski - masakra nie język, ani słowa nie rozumiem co nam nie przeszkadza zbytnio dziadki odpoczywali w swoim pokoju, ja z Młoda poszlysmy zdobywać potok fairy stream. Boskie widoki, szkoda że nie umiem wgrac fotek.

Wrocilysmy i z dziadkami poszlismy na soki- mój ulubiony mango dzisiaj zdradziłam dla ananasowego☺ dziadkowie pili że smoczego owocu i guawy, Młoda z trzciny cukrowej. Fajnie, bo mogła panu podawac i wkładać kawałki do maszynki wyciskającej. Trochę limonki i lodu i gotowe

Potem poszlismy na długi spacer plaża, zbieralismy muszle (im dalej od części hotelowej tym ladniejsze), obfocilsam zachód slonca i zjedlismy kolację. Teraz dziadki są na masażu, ją jutro pójdę

Jutro raniutko w planie port i czerwone wydmy, zanim zalegniemy na najcieplejsza część dnia w cieniu pod palemka

Czytam, wzdycham i podjadam jablka i mandarynki...
popcorn 15:00, 28 gru 2015

Też fajnie u nas 21-wsza,powoli zbieramy sie do spania, jutro znowu sporo chodzenia
Kasya 15:02, 28 gru 2015

popcorn napisał(a)
Też fajnie u nas 21-wsza,powoli zbieramy sie do spania, jutro znowu sporo chodzenia

a ja zaraz robie obiad

popros zeby ci ktos okryl co tam wrazliwsze, zimno bedzeie bardzo