No jakoś nie mogę uwierzyć Kasiu Ty to masz energii za dwie ... gdzie mi do Ciebie?
Obiecane zdjęcia własnoręcznie zrobionej choinki, która stoi przed domem
Cudna ta choineczka Trochę wygląda jak skrzacik.
Fantastyczna I te piórka masz niezłe wyczucie stylu.Nie za dużo nie za mało w sam raz
piękna w całej okazałości..mogę patrzeć i podziwiać pomysłowo ozdoby zawiesiłaś..a kolor ich bombkowo-bombowy
ale cudeńko !
Super choineczka.jaka ksztaltna i babeczki widze uzylas kiedys takie robilam i to nie takie latwe bylo
świetna choinka że też Wam się jeszczez chce mi się już nie chce
Renatko jak u ciebie cudownie wszystko że och i achbuziaki przesyłam
urocza choinka, wielkie brawa
Wspaniale Ci to wyszło! Pięknie! Nie wiem jak mogłam wcześniej to przeoczyć?!
Obiecane zdjęcia własnoręcznie zrobionej choinki, która stoi przed domem [img size=318x480] No piękna jest też mam dwie donice na stanie i bym mogła cos pokombinować ale już wymiękam chyba czas za sprzątanie się wziaść :/
Macham wszystkim!
Śliczna ta choinka ala elfik i jeszcze donica efektownie przystrojona, fiu fiu
Świetnie wyszedł ci ten wianek Reniu, i na pewno super będzie prezentować się w nowoczesnym wnętrzu u ciebie Zdolniacha Ja swoje wianki też zrobiłam ( 2 nowej do domu, jeden przeszedł lifting, jeden dla koleżanki z pracy, jeden dla synowej i jeden dla mamy) normalnie manufaktura.... ale nie miałam czasu ich obrócić ładnie i wrzucić na forum. Czytam. że nie domagasz. Zdrowiej nam kochana bo Święta tuż, tuż.... Buziaki zostawię i życzenia powrotu do zdrowia.